GRUS I ÖGONEN

jahapp. idag gick dolly på galoppbanan. vi drog med oss lii och komet. najs. fort gick det! dock vann komet, men dolly låg inte långt bakom! får nog skaffa ett par såna brillor.. sjukt vad man fick mycket grus i ögonen (får försöka ligga först nästa gång). men det var skitkul, tyckte min loppa med. hon orkade lite mer än två varv, sen var hon superduper svettig. hihiih så söt!
spolade av hennes ben sen, tror aldrig hon har blivit spolad innan? inte många gånger iaf, men hon stod blixtstilla! nog för att hon är en cool ponny som aldrig blir rädd eller bryr sig, men så duktig trodde jag inte hon var :)
sen fick hon äta gräs i ca 10 min, glad blev hon. haha matvrak! (har jag förresten sagt att hon äter upp 2kg hö på 20 min?!)

en bild från när vi var ute och betade idag, härligt väder att mysa i! :)

puss hannis

MINA SKRATTMUSKLER BORDE VARA VÄLTRÄNADE

skolan idag var helt okej. dock gick vi länge, bläää.
frida gillade maten idag. det var något karré-kött. iaf, hon åt 15st såna skivor. lärarna undra om hon tyckte om maten.. heheee. kul var det iaf. (har bild på det, dock tror jag inte jag lever imorn om den kommer upp här!)
på bussen ner till knutan var vi trötta hela högen. speciellt amanda och philip, leka McDonalds-jobbar, haha!och amanda är ju helt störd, haha jag fattar inte var hon får allt från! jag diggar henne :)
och det fortsätte på knutan sen. vi såg en supersnygg kille, och innan amanda hade fattar vem vi menade så hade han gjort det. pinsamt! haha, han trodde nog vi var 13. jaja. lite kul får man ha. ;)
tåget blev inte mycket bättre med frida, skrattade konstant enda till klippisch. najs.

imorn slutar vi kl 10, hemma 11. hur najs är inte det då? åhhhååh, härligt!
nu ska jag fixa lite inför imorn och sen hoppa ner i bädden.
puss hannis!

kul engelska vi har, sara fryser om näsan,...

kul engelska vi har, sara fryser om näsan, frida spelar golf på mobilen, amanda är nånstans och pratar i telefon och jag gör absolut ingenting - kul!


tja mina tuffa bloggläsare (; sitter på...

tja mina tuffa bloggläsare (; sitter på tåget mot klippan nu och bloggar från mobilen, najs. tråkigt att frida inte sitter här bara. rätt segt att åka själv, fast sandras musik muntrar upp! ;-) var inom gina och hm innan och fick med mig en klänning och ett par solbrillor. trevligheter. synd bara att solen inte kan vara framme?! ;( blir nog bara snabbt hem och vända sen bussen till melia. var ett tag sen vi träffades så nu är det på tiden! (; hör av mig senare men det blir förmodligen ikväll nån gång. puss hannis!


om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

tyvärr får ni ett inlägg med allt från idag, orkar inte skriva olika idag och har inte hunnit innan iheller.
men det började på djusjukan som vanligt. upp tidigt, bläää. jaja. efter det missade vi bussen till skolan. eller bussen missade oss kan vi säga. för den körde två min förtidigt så vi hann inte! jag hatar bussarna.
så vi fick gå, dock kom en lärare och hämtade oss efter hälften. najs.

slutade tolv och sen hem och direkt till stallet. hoppträning på schemat.
första träningen ute och det gick skitbra! hon bjöd på väldigt mycket, hade mycket energi och ville bara hoppa mer och mer. *hihih* så glad att det är på det hållet nu. när hon gick i ridhuset dog hon bara, ingen energi alls.
så nu sover jag gott i natt! ;)
(har inga bilder från träningen, får fixa med nån nästa gång som kan fota lite)

nu är det bara musik och fb som vanligt, trivs rätt bra med det jappjapp ;)
ska snart hoppa ner i bädden och nanna. blir trötter när man går upp halv sex. bläääöö.
jaja.

cornelia, jag och sophia på bilden. i sommar är den 2 år gammal. sjukt vad tiden har gått fort! känns som jag känt er så länge jag kan minnas. älskar er!


puss på er!
/hannis

SKRITT RUNDA

idag blev det en skritt runda på 40 min för dollys del. skrittade bort till forsby ip och kollade när ett gäng killar tränade fotboll. dock inga snygga killar så vi gick igen, haha! men dolly blev intresserad, hon fatta nog inte redigt vad dom gjorde eller ville hon vara med?! ;)
i morn ska vi hopptränan så vi laddade upp med lite extra energi idag ;)
hoppas det går bra i morn.
och på torsdag blir det nog galoppbanan om vi får låna den. najs. :)

love hannis

BOOM BOOM BOOM !

*boom boom boom boom! I want you in my room, and spend the night together, together in my room..*
den låten spelas flitigt just nu, haha. tuff jag är.
varit ute hela långa dagen och nu sitter jag här med illröd rygg! bläää tror inte det är så bra, för på min medicin för ryggen står det att solsken ger hudförändringar.. hoppas det inte blir något!
frida kommer typ nuuu och så ska vi hoppa ner i badet tror jag! najs. trevligt med lite girltalk och musik. gillar de.
hör mer senare.
pusssss hannis

MORSNING KORSNING!

vädret är ju såååååå härligt!
tog min frukost och en kopp kaffe och satte mig där ute och käkade. BARFOTA, så härligt! idag känns det nästan som sommar. najs. nu ska jag ut och hjälpa pappi i trädgården, tjäna lite pengar hade jag tänkt.
och lova mig en sak - sitt inte inne idag! ;)
hörs sen.
puss hannis

I'M GONNA FIGHT FOR THIS LOVE

redigerar lite bilder och kollar på film, eller nä jag kollar inte på filmen den bara rullar på teven. i bakgrunden lixom. die hard 4.0, ingen bra film enligt mig. gillar inte när det är så mycket overkligt i filmer. hehee.
bilderna som redigeras för tillfället är från i eftermiddags. jag och min syster tog en lång promenad, var ute i 1.5h och då hängde kameran med såklart!
endel bilder blev bra, andra blev mindre bra men jag är nöjd :)
fridis kunde inte komma ikväll så imorn är hon illa tvingad hit! har lite smått abstinens efter henne, fast att vi träffades senast i fredags.. men jag har massa att säga till henne som hon missat.. ;)

nu ska jag smsa becka och knarka min spotifylista (<3)!

lite bilder från idag, både trams och lite mer 'seriösa' bilder får ni ;) hihih!
de små bilderna är klickbara.




love hannis

I'M FLYING

som sagt blev det galoppbanan idag men först värmde jag upp henne lite i paddocken. hoppade även några som skutt och det gick kanon! sen ner på banan, först travade vi ett varv och sen galoppade ett varv. hon orkade inte mer, eller, hennes huvud orkar mer än hennes kropp haha. ska ner där någon mer dag snart och träna med lite fler varv, så hon får upp kondisen lite! ;)
hon blev lycklig av att få springa fort iaf, så söt!
lii fotade så det kommer kanske lite bilder på det nån dag :)

nu har jag bara mobil bilder från gården, slänger in dom fast det är usel kvalitté.

mat..?

puss hannis

PRINCESS

åhhh idag var dollis så fin!
pia tyckte i tisdags att vi skulle rida med gummiband för att få ner henne på plats så hon kan stärka musklor. (hon har så kort hals och trycker bara ihop sig om jag ska få henne på plats, väldigt hög blir hon). så vi testade det idag, pia kom ut och tränade oss lite. gick skit bra! fick visserligen driva som en gnu men då kom hennes fina trav fram! åhhh, hon kanske blir dressyrtös? visst, gummibanden hjälpte mig mycket, men sen spände vi ut dom så de bara hängde och hon bar sig fint ändå.
tyvärr inga bilder för det regnade när vi var ute.. suck!
imorn blir det kanske galoppbanan annars rider vi ut en runda!
puss hannis

sitter på tåget nu, och här har jag bra...

sitter på tåget nu, och här har jag bra ögongodis kan jag säga er - mums! (; snart i klippan, då ska jag kränga kladdkaka och sen när till dollan. :) puss hannis


JUST NU

sitter i matsalen på skolan nu, har svenska och jobbar med vårt 'mini projekt'. här hittar vi lite världssvält, trafficking, och lite schizofreni - de ni? ;)
bakpotatis om en timme och sen drar vi hemmåt. najs med kort dag idag med.
nää, nu ska jag fortsätta jobba så jag blir klar nån gång!
puss hannis

MISS THE TIME MISS THE BEAUTIFUL MISS YOU

jäjää. jag ska snart ryka ner i sängen hade jag tänkt. upp i gryningen i morn så det behövs lite sömn känner jag.
skolan idag var najs, super god mat (as useual (den stavingen ser mysko ut..) ) synd bara att halva gänget var borta. skolkisar! och att jag har lite smått irritationsproblem med vissa på skolan.. suck.
jaja.
jag gillar iallafall inte att det blåser så sjukt mycket såfort det är sol och fint väder. då blir det ju inte varmt lixom?! blöööä. men sommaren är påväg, lite iallafall. solbrillsen har ju åkt fram. jag och frida steeeker! tuffa som vi är.
på tal om sommaren.. har ni hört 'summerboy' med lady gaga? sjukt bra låt om ni frågar mig. lagom skönt gung i den, tror det blir en höjdare! ;)
i morn blir det djursjukan och sen svenska, sen ska vi kränga bakad potatis! muuuums. haha jag tror något är fel, jag äter mer i skolan än hemma?! det har typ aldrig hänt förr. konstigt. jag är konstig. japp japp.
jag längtar till onsdag om två veckor. me und emmmmmmmma!

ett armand (och massa damm) på bilden. mysigt.

kysssss hannis

DOLLISTROLLIS

idag fick dolly vila. hon har gått hela veckan med två dressyrträningar så jag tyckte hon var värd det!
stog och borstade henne i lite mer än en timme, sååå mysigt och det tycker nog hon med. stog och gäspade hela tiden, *hihih*  sen började jag mig på en ryckning av henne trollman. asså jag skojar inte men det måste vara islandshäst OCH russ i henne! hon har lite smått damp när man försöker rycka, sprakar bakut?! hon lugnade sig efter ett tag så jag fick bort rätt mycket - dock märks det inte! det är hur mycket som helst, får väl ta lite var dag så det blir någon skillnad nån gång. haha

i morn blir det mer dressyr, ska tränna massa galopp arbete hade jag tänkt och sen galoppbanan på lördag. najs!

tyvärr ingen bild på henne idag, blir inget bra inne i stallet :)

puss hannis

åhhhh ;(

åhhh kul ju, hade ställt in mig på att göra en smarrig kladdkaka så har vi inget socker hemma! ;(
så nu ska jag hoppa på cyllen och cylla till ica! jobbigt, kallt, tråkigt.. men vad gör man itne för att överraska sin kära syster när hon kommer hem? - men väl det!
kramkräääm hannis

MY TIME MY LIFE

varit hemma ett tag nu, var hemma från skolan vid två och sen körde jag ner till farmor och farfar.
körde gödning på deras gräsmatta och tjockade ut min plånbok lite. najs!
och nu har jag och emma börjat kolla upp lite om en tripp ner till ystad, kanske redan nästa vecka!
har abstinens efter cornelia. fett mycket faktiskt. bollerup here we come! haha..
så nu blir det att komma på massa bra planer, vi ska spexa till det redigt *hihi*!

inatt är jag och min kära syster hemma själv, spännande.. se om vi river huset? man vet aldrig med martha. höhö.

tänkte gå ner och baka mig en kladdig kladdkaka nu snart. har varit sjukt sugen på det sen igår när vi fick det som efterrätt.. haha bra hanna. inte bra med kladdkaka men ibland får man faktiskt kränga i sig lite gottit! 

det togs lite bilder innan idag. jag fastnade på några stycker och även min syster på nån. dock inga så underbara bilder. men det roar er kanske ändå. får jag hoppas iaf.
vackert..

hoppsan hejsan, grimas tävling..?

försöka vara söt..? tjaaa

love hannis

 


jaha, då sitter man på tåget igen, på ...

jaha, då sitter man på tåget igen, på väg till skolan fast utan frida. hon överger mig alltid ;( dumma henne. fick väldigt brott ner till tåget innan så jag fick ta min systers cykel. det gick ju bra. typ. sadeln var liiiite högt upp så jag nådde knappt ner till peddalerna(?). haha! måste sett kul ut. vädret är kallt och bara lite sol ;( jaja. ni hör säkert mer från mig senare (; puss hannis!


HÄRLIGT, BRA KÄMPAT!

dommaren blåste precis av, och HIF står som vinnare! ;)
2-1, gott!
härligt, så det ska vara ju!
men vem trodde något annat? :)
fortsätt så!


είσαι καταπληκτική

dressyr tränade för pia idag. gick helt okej, kändes inte jätte bra med jag är nöjd. la bett i dollys mun för första gången på 3 månader idag. hon har ju gått på hack dessa månaderna för hon lagade hål i tänderna, därför fick hon inte ha bett. men idag så! hon gillade det inte riktigt, gick och höll på med rätt mycket med hon vänjer sig snart :)
och när vi var ute och red så regnade det, sen började det snööööa! :o
snö 20 april? ja, vintern kom tidigt i år. typ.

sitter nu här och följer matchen via hd, hif leeeeder! ;D
kul att läsa allt som händer, dom sänder det på dum kanal!
menmen.
klart dom tar det här, jajemen!


puss hannis


SKYNDASKYNDA

tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg, ska till dolly typ nuuu :)
dressyr träning ikväll, får väl se hur det går.. :p
skolan idag var naaajs, kladdkaka till efterrätt och på djursjukan gick jag med medecinen, kul att komma igång lite med det! :)

skriver mer i kväll.
pussss hannis

COULDN'T BE BETTER

skolan idag var sådär, lite smått seg men vi roade oss med ';pPPppPpP'-grupperna. hahahahha jag dör, de är så sjukt torra och roliga! typiskt sånt som jag skrattar åt, haha :p
*Ebba Grön ringer: "är det varmt?" "nej" så är det 800grader ;ppPppPP* - hahahhah, lagom rolig?!

nu tänker jag inte sitta och skriva mer för jag måsta hoppa ner i sängen om jag ska orka upp i morn!
blir kanske mer inlägg i morn, får se vad jag hinner eftersom jag ska dressyrträna.

bilder från i sommras när jag och emma helt impulsivt (?) tog tåget till ystad och bosatte oss hos correboll. saknar dig, kompis!
då kan man se ut så här :)

love hannis

BBBRRRRR

idag när jag vaknade kände jag hur kallt det var på golvet (vi har sån värme i det) så jag gick ner och skulle kolla om pannan var igång men den hade tydligen lagt av. fick chansa på att det fanns varmvatten att duscha i, men det gjorde det inte! först hyfsat varmt sen blev det bara kallare och kallare, bläää fryser fortfarande!
hoppas dom har fixat det till ikväll ;(

ska bara göra vid mig sen sticker jag till frida och sen skolan.
tjiiiing!

LIFE IS WHAT YOU MAKE IT

colan är slut och jag är snart hyper. kanåånas ju!
dessutom vet jag inte vad jag ska skriva om, har suttit här och försökt få ihop ett hyfsat inlägg i 20 min ändå blev de ändå inte bättre än såhär. dåligt hanna, dåligt.
jag har iaf kul på msn, eller nä. snackar bara med freaky people. *nämner inga namn* men det är ju helt okey.

var på saluhäst visning innan idag, både Dutschess och Sighsteen följde med och de skötte sig bra, nästan iaf. några som var intresserad så nu kan man ju hoppas dom snart blir sålda! :)
jag ska hoppa ner i sängen nu, eller snart iaf. spotifylistan ska rulla några min till!

sommar? -nä men snart hoppas jag!

love hannis


GMORON!

gmorron alla där!
jag hoppade ut sängen tidigt idag, ska snart till stallet och fixa dollan sen upp till laholm.
kommer hem ikväll någon gång så hörs då!
puss hannis

NATTIIIIIS

nu ska jag hoppa ner i min nybäddade pippi långstrump säng, gulligt påslakan jag fick tag i :)
*hihi*
gnatt mina kära vänner :)
/hannis


VIKTIGT ATT VETA :)

mina naglar blev nyss svarta, nice! :)
har precis gjort vid mig lite, ska snart iväg på kalas för farfar. grattis!
har tyvärr inte bloggat innan idag, har inte haft lust *hihih*
sov länge och sen har jag bara tagit det lugnt, städade rummet och lite så :)
nu ska jag slänga på lite genomskinligt på det svarta så det sitter bättre, sen sticker vi!
hör av mig i kväll.

puss hannis

HAHAAA

yeeah, nu känner jag mig elak.
låste precis ute min syster och moa på balkongen, varm och skönt? ja det ser ut som dom tycker det iaf.. haha!
om jag inte släpper in dom snart kommer de frysa fast, kanske värt det?
ja, får se vad jag bestämmer mig för.
pusss


KLÄTTRING

dollys rygg var som igår, hon reagerade på den likadant som igår. testade dressyrsadlen idag och såg om det var den som har skavt, och antagligen är det de. så nu blir det hoppsadeln bara ett tag framöver till vi fixat en bättre dressyrsadel.
red ut en runda med lii. klättrade upp på åsen och sen red vi till klövahallar och klättrade där en massa. så sjukt mysigt. fullt med vitsippor överallt! (:
var ute i nästan två timmar, men skrittade hela tiden. ändå blev hon helt slut, att klättra upp och ner är bra för musklorna och ändå väldigt kondisgivande, kanon! ;)
när vi kom tillbaka var hon plaskvåt, *hihih* 
imorn tar emma henne och på söndag ska hon nog få vila, har gått hela veckan så det kan hon vara värd! :)

min sötnos idag i hagen, hon fick gå naken idag. hihi lycklig ponny som sprang och bockade massa!

puss hannis

idag har dollan gått naken, ska snart ta i...

dsc00187 (MMS)

idag har dollan gått naken, ska snart ta in henne och komma på vad vi ska hitta på idag (; puss hannis


ALLT INSTÄLLT

jahaaap, fick nyss reda på att alla flyg är inställada, både i sverige, danmark, norge, england, nederländerna, frankrike och delar av tyskland. hur ska då min mamma ta sig hem? hon skulle åkt från singapore i morn förmiddag nån gång men det kommer ju inte att bli av. spännande. kan undra när hon kommer.
förmodligen inte försen nästa vecka någon gång. för det är visst en vulkan på island som har satt igång och spruta aska, askan finns i luften och ask-partiklarna förstör jetmotorerna på flygplanen - därför kan de inte flyga. se vad jag kan! och enligt smarta gubbar på nyheterna så kan vulkanen hålla på flera dagar - veckor. isf får hon tåga tåg hem! hahaa, kuuul.
jaja.
nu blir det sängen för mig.
gnatt/ hannis

DOLLIBOLL

när jag kom och skulle ta in henne idag så kom hon i full rulle mot mig och bockade och kickade en massa, haha så söt! tror hon blev glader av att se mig faktiskt.. (;  (eller för hon vet att maten väntar där inne på henne..)
när jag rycktade henne märkte jag att hon reagerade lite på ryggen när jag tog där, sjönk ner lite med den lixom. och hon hade skavt bort massa päls ;( hoppas det inte blir något skit nu igen.. nu när hon börjar komma iform!

tänkte hon skulle få vila ryggen idag så det blev tömkörning i paddocken ist för klättring i backarna. får se om vi klättrar i morn ist, ska se hur hon är i ryggen då. blev iaf ett långt skritt och lite travpass, ca 1h men hon var jätte fin hela tiden. lyssnade jätte bra och jobbade på förvånansvärt bra! :) blir så glad av den ponnyn, så charmig även om hon är en redig kärring ibland! *hihi*
slänger in två bilder från idag, snabbt tagna med mobilen så inte så bra kvalittè. - fast bättre än inget.


inte så jäääätte mycket mage kvar.. eller jo, faktiskt haha

hejsvejs /hannis


JAG GILLAR INTE TORSDAGAR

nej torsdagar onödiga. går länge mer tråkiga lektioner, så onödigt!
hade iaf engA nationella, de muntliga och det gick helt okej (: trodde det skulle vara svårare än vad det var, själv tyckte jag det var enklare än det vi hade i nian! jag och frida gjorde det tillsammans, skönt att kunna hjälpa varandra lite :)

sitter här och lyssnar på min perfekta spotifylista! åhhhå vad bra musik jag har, lalalalalaa.
äter vindruvor gör jag oxå, nyttig jag är. (ist för godis) yeeye.
slänger in ett inlägg om dollan idag, sen kommer det nog inte mer ikväll.

mysig bild jag hittade på moas blogg, ida emma  och jag! :) 

puss hannis


TRÖTT SOM FÅ

sitter i soffan nu, ögonen går snart ihop. är så galet trött.
gick ensamma eken-rundan innan och det var väldans skönt! helt slut i kroppen nu, den sista backen är riktigt tuff! (eller jag som är otroligt otränad..)
kollar på efterlyst nu och såfort det är slut så åker jag ner i sängen.
soooova <3

imorn börjar jag tidigt, går länge gör vi oxå ;(
9-14.45, segt!
ajja, vi har det bättre än de flesta så ska väl inte klaga.

nu ska jag kolla vidare på alla mord och brott.
gnatt mina fina bloggläsare.
/hannis


POWERWAAAAALK

jäjä, nu ska jag banne mig ut och traska. har sagt att jag skullat det hur länge som helt och nu blir det av!
ska ut och gå (gå foooort!) i 40 min nu tänkte jag, har en perfekt runda planerad! ;)
det är väldigt skönt faktiskt, rensa huvudet och bara vara för en liten stund. koppla bort allt lixom! 
och håret blev alldeles för kort, ååhhhåh att det alltid ska bli det när man klippt sig ;(
aja, vi hörs mer efter rundan när jag förmodligen är helt slut!
tjiiing!

KLIPPKLIPPP

yesbox, ska snart iväg och klippa mig.
vet dock inte hur, tror inte det blir så stor förändring :)
får väl se!
hörs senare.
puss hannis

HOPPTRÄNING

hoppträning ikväll dåju, började väldigt bra. hon var mjuk och fin, lyssnade väldigt bra både för skänkel och i munnen (:
mot slutet när vi skulle komma på kombinationen en sista gång så blev det fel. hon var trött och blev väldigt osäker och stannade. hon gör det när hon blir trött och det blir för högt, tror det låg på 85cm.
fick alltså smaka grus idag med, snart har jag samlat ihop till en tårta(!) haha.
jaja, tror inte jag tar åstorp i helgen. att starta på en LC när hon inte har hoppat det mer än idag efter skadan känns sådär - även om vi säkert hade fixat det!
ska kolla om jag kan fixa taxi till össjö, annars får vi leta upp en annan smarrig tävling! ;)

puss hannis

FÖRFÖLJELSEN..

okej, nu har jag tid att berätta om idag ;)
skolan var helt okej, lite seg bara men slutade tidigt och vädret gjorde oss glada!
på bussen ner till knutan kom där upp en bil bredvid oss, 3 utlänningar, nästan snygga ;b, de vevade ner sina tonade rutor, tutade och började flörta mot mig, amanda och frida. såklart börjar vi skatta och tyckte det var kul, folk har inget liv verkar det som ;b
iaf, de körde iväg, men efter bara några minuter kom den igen! de hade vänt och kom upp bredvid oss igen. vi skrattade ännu mer åt dom och sedan körde de iväg, full rulle kan jag säga!
men de ger sig inte, det kommer tillbaka en gång till! och vi började tycka det var lite skumt, men kunde ju inte hålla oss för skratt. vem håller på så lixom? ;b
sen var vi framme vid knutan och när vi hade hoppat av så hade de stannat bakom bussen och skrek åt oss att vi skulle komma.. då blev vi lite rädda och gick raka vägen in på knutan :p
när vi står där, ser vi efter ett tag att de kommer in och går förbi oss, så vi springer ner på en perong och de går efter så vi sprang upp igen fast ett annat håll och sen raka vägen upp på donken. förmodligen trodde dom att vi hoppade på tåget som stod där nere för vi såg dom inte mer sen ;)
haha, men fy vad läskigt det var!
nu har ni hört om hur spännande våra dagar kan vara ;)
puss hannis

FÖRFÖLJDA

förföljda idag på bussen och knutan, inte okej!
berättar mer sen, ska till dolly nu.
tjiiiing!


..zzzZZZzZZzzZ...

nu ska jag hoppa ner i sängen.
ska upp halv sex och det är iiiinte lätt kan jag säga er.
kläderna till i morn är packade så det är bara att hoppa ner i dom och äta lite.
puss hannis


DOLLY TODAAAAY

dolly har ett dike i sin hage, där trivs hon att stå och bada fötterna. så även idag, och då såg det ut som hon bara hade 10cm ben för sen kom täcket. haha, så jäkla söt!
sen gick jag in och mockade, satta maten, tog ca en halvtimmen och på den tiden hade hon lyckats dra sönder hela täcket!! från magen och mot baken var det helt upprivet.. suck! -.- hennes enda rosa är trasigt nuuu ;(
dumma ponny!
igår hoppade dolly med emma, hon fick gå rätt hårt igår så tänkte dra ut på en liten lugnar runda idag. vi ska ju hoppträna i morn så vi samlar energi nu ;)
iaf, skrittade ut en runda, klättrade jätte mycket i massa backar, både på knövligt underlag och fast. rätt bra med lite knövligt, pinnar och stenar typ, för då lär hon sig att lyfta ordentligt på benen :)
mördarbacken som vi kallar den, den var jobbig tyckte hon! men det är bra för musklorna och sånt :)
nu tänkte jag se om jag kan ladda in filmen från påsktävlingarna på datorn, vill ha upp dom på facebooken (:

på lördag ska vi förmodligen till åstorp, hoppa en LC (!).
så det blir åstorp ist för össjö, har ingen taxi dit lixom (:

puss hannis

OM DET SKA VARA SÅ, DÅ KOMMER DET BLI DET

hemma från skolan nu, fick skjuts hem av fridas snälla mamma :)
riktigt skönt väder idag, vi klättrade ut på taket och solade hela lunchen, gotttttt!
hihihi.
jag skriver mer senare. har ingen fantasi till något nu.
puss hannis

ser ni hur tuffa vi är? som sagt har jag l...

dsc00172 (MMS)

ser ni hur tuffa vi är? som sagt har jag lärt mig mobilblogga och här är vi på väg till skolan. sjukt härligt väder! tyvärr kunde jag inte vända bilden.. ;( puss hannis


FIX OCH SÅÅÅ

jahaaa, nu har jag fixat massa här på bloggen.
eller endel iaf, men lååångt ifrån klar. ni får stå ut med röran till det blir klart!
nu ska jag hoppa ner i sängen.
puss hannis

nu ska jag testa mobilblogga, detta kan ju...

nu ska jag testa mobilblogga, detta kan ju bli spännande.. (;


so happy I could die

vädret är det inget fel på, idag har det varit underbart!
hela dagen har i stort sätt varit underbar. hade en skön morron med mycket sömn och sen en lång dusch.
fortsatte sedan eftermiddagen med en promenad och massa fotande med mig, martha och moa. blev några bra bilder, dock är jag dålig på att vara koncentrerad så det blir bra bilder.. haha.
mamma är påväg till singapore nu, ska vara borta en vecka, najs najs. jag hade gärna följt med, häftigt! hoppas hon kommer hem med lite trevligheter till mig bara, *hihi* 

nu ska jag bara ta tag i att göra en ny header, denna är verkligen sååå tråkig. tänkte renovera hela bloggen faktiskt, göra den lite mer hemtrevlig ;)


puss hannis

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR FEL

gomorron små vänner :)
nu har jag precis duschat, ska snart göra vid mig. sen ska jag kila ut med min syster och moa.
pictime ;) får se om det blir några bra, kan ju hoppas att vädret håller sig på vår sida :)

och lyssna här, den är så sjukt bra. ni kommer bli lika kära som mig, ohlalala.
Tyler Hilton – Missing You 

puss hannis

TRALALAL LILLA MOLNTUSS..

haha, har precis kollat ett avsnitt på Mr. Bean. han är så sjukt trög, så synd om han hela tiden! ;(
men det är himla kul att se på, haha!
imorn ska jag visst vara modell, jappjapp hör på det. faktiskt både jag och min syster som ska stå framför kameran. kanske blir någon bra bild som kommer upp här och i en ny header? jaa det skulle sitta fint.

nu stänger sig snart mina små ögon, jag borde kanske pallra mig bort mot badrummet och sen vidare mot sänge. det hade varit väldigt skönt. yesyes.
gnatt bloggläsisar!

bilden är från i somras, en bloooond fridis


CHILLEDILL DAG, JAPPJAPP

jajemen, idag har jag bara chillat. eller nä, nästan bara chilledillat.
först var jag ju i stallet, uppe tidigt och släppte ut hästarna vid halv tio sen red jag dolly. hon var tjuuurig, men det gick rätt hyfsat ändå. i morn ska emma hoppträna henne tror jag, hoppas det går bra!
ska nog på min och dollys första lokala tävling om 3 veckor, tänkte hoppa en LD i össjö då :) 
har även städat till mina fisches, jeppjepp, duktigt!
nu har maten kommit, beställt från rackis men är inte speciellt sugen på det egentligen..sugen på en stor fet sallad eller något, mmmmm det låter gottit. men får väl duga med kött och sånt.
puss hannis

ALLT ÄR KANON, HELT UNDERBART

förutom att jag är trött, ska till stallet och släppa ut hästarna nu sen drar jag ut dolly en sväng. får se vad vi hittar på.
min fredag var kanonbra, först till stallet och dolly fick stå. hon har gått rätt hårt hela veckan så det passade bra. sen drog jag vidare till ängelhååålan (som www.moaforssman.blogg.se säger) och där vad nice!

nu kilar jag.
tjingeling!

TORSDAG

Tjena alla kära bloggläsare!
jag orkade inte blogga mer igårkväll, var så himla trött så jag gick och la mig istället.
idag började vi tidigt, fick ta åtta tåget och slutade kvart i tre. det är vår längsta dag sen vi gick i nian (!).
sitter här nyduschad nu, har varit hos dolli. var tvungen att rida henne idag för tänkte hon skulle stå i morn. så på med regnjackan och ut, blev ett dressyrpass i paddocken och dolly var så fin! hon gick jätte fint hela tiden i traven, den börjar nog falla på plats nu verkar det som. bara galoppen och skritten kvar! ;)

idag på bussen ner till knutan kom det 8 polismotorcyklar, 2 civilarbilar och 2 vanliga polisbilar, tufft va?!
tyvärr vet jag inte var de skulle, men de kom full fart så det måste ha hänt något nånstans!
nu ska jag hoppa ner i sängen, är så trött och ska upp halv sex i morn. känner inte alls att jag vill det!
men våren är på väg, verkligen. idag har det varit väldigt varmt, dock molnigt och regn men ändå. så härligt!

lite smått fånig bild, men solig!
love hannis

SOLSKEN OCH KORT SCHEMA, UNDERBART

sitter vid datorn nu som vanligt, tänkte bara slänga in ett blogginlägg och sen bege mig ut - kan ju inte sitta inne i detta fina vädret? ;).
ska nog gå en långrunda idag, så härligt i solen. rensa tankarna lite! : )
skolan idag var knappt lönt, hade en lektion. började 11 och slutade 12 *hihi* lyx!

har hört att snyggatorp förmodligen ska polisanmäla endel elever, elever som har gått med i en *kränkande* grupp mot en av lärarna på facebook. tycker det låter lite tramsigt.
vad gör polisen åt saken lixom? de borde ha lite viktigare saker att ta tag i.. min åsikt iaf, dock vet jag inte vad gruppen hette, mot den var eller vad som skrevs som var kränkande ;)

nu ska jag kila ut, hörs senare!
puss hannis


MYSIGT

nu sitter jag och halv sover, skriver konstiga saker till min syster (stackare) och lyssnar på min underbara spotify lista. mums!
tänkte att jag skulle masa mig bort mot badrummet och borsta mina små gaddar och sen krypa ner i sängen.
är riktigt trött, skolan tar ju slut på en helt.. haha ;)

slänger med en länk till en super bra låt på spotify, från min lista såklart.
ni kommer garanterat gilla den, man blir så glad när man hör den. lyssna och njut!
*hihi*
 Tyler Hilton – Glad - Acoustic Version

hör av mig i morn.
gnatt hannis


BACK TO SCHOOL

jajamen!
då var vi tillbaka till det vanliga igen. rätt skönt faktiskt så har man något att göra på dagarna :)
skönt för oss iaf, vi har ju fortfarande sovmorron och slutar tidigt utan läxor och prov - hur bra är inte det?! ;)
jag gillar det!
men vi var klumpiga på djursjukhuset idag, eller ja, efteråt när vi skulle byta om. vi hade ingen koll på klocka alls och bussen går 25..
- amanda: vad är klockan?
- frida: min är 24(!)
- sandra (skriker från toan): min är 27(!!)

sen sprang vi allt vad vi kunde, men vi hann inte mer än att se när bussen körde iväg, segt! så vi fick traska hela vägen till skolan. mysigt med en liten promenad ju!

slutade tolv och var hemma lite över två, aldrig fel ;)

dolly hade kondis träning på schemat idag. sagt och gjort, så blev det :)
drog ut på en runda med komet och lii. släppte hästarna i den super lååånga backen upp på åsen.
fy vad dom sprang! och så glada dom var, så härligt men mina ben är ganska döda nu!
tyvärr orkade inte dolly springa om komet, han ligger lite före i konditionen haha ;)
men vi kommer ikapp snart!
och hon är för sööööt, så fort jag kör upp på gården med moppen kommer hon full fart i hagen mot mig.
tror hon tycker om mig?! *hihihi*

oj vad inlägget blev långt, men ni hade inte läst enda hit om ni inte varit intresserade?
*tsssss*
bilden är lycka!

love hannis


TOOORKA

ja precis.
jag har typ idétorka på vad jag ska skriva om här på bloggen.
det blir mest om min dag, vad dolly gick och skolan - börjar kanske bli lite tråkigt att läsa om samma alltid?
vad vill ni ha här? nämn något och kan klämmer in det en dag! :)
love hannis

KLOCKREN KOMMENTAR AV SAMANTHA!

haha, idag kom Samantha in med en klockren kommentar på engelskan till pamela. fy vad kul det var!
det lät ungefär såhär..:
*hela klassen sitter och tramsar, skrattar och är allmänt okoncentrerade*
pamela - var nu tysta så frida kan fortsätta läsa!
*ingen reagerar*
pamela - tysta!!
*hon blir argare och argare..*
pamela - vem är det som inte kan vara tyst? den får gå ut från klassrummet. den som vill vara kvar i klassrummet, räck upp handen och gå ut!
samantha - alla räcker upp handen! :D

okej.. det blev inte så kul nu när jag försöker förklara.. men det var väldigt kul! ;b

puss hannis

TÄVLINGSDEBUTEN!

hihi, tävlade dolly för första gången idag, dock bara en klubbtävling men en bra start!
var i stallet vid 9 och fixade det sista sen körde vi så vi var på klubben vid halv 11. kom rätt tidigt för de var lite sena med starterna men det är alltid kul att kolla på de andra ritterna :)

startade bara den sista klassen med bedömning A1:a (omh. går 10cm högre än grunden)
hoppade 70 och där nollade vi, är väldigt nöjd med den rundan även om hon tappade galoppen lite.
omhoppningen gick oxå kanon, dock var underlaget super dåligt, djupt och löst så Dolly snubblade och jag var tvungen att lägga en volt. 4 fel den rundan alltså, men hon hoppade jätte fint på allt så jag är mer än nöjd! :)
så nu satsar vi på att komma ut på lite lokala tävlingar, min stjärna! *hihi*

och nej, jag blev inte placerad. rosetten på bilden längst ner är som alla startande fick, överskott från förra årets jubileum.
:)

slänger in lite bilder, har inga från när jag hoppar.
Någon som fotade och kan skicka? :)



puss hannis


GRUS..MMM..GOTT!

åkte upp till klubben med dolli idag. hoppade henne lite och allt flöt på bra.
sen mot slutet blev både jag och hon trötta och jag orkade inte hålla om henne redigt och fick ingen bra galopp mot en oxer. men prinsessen hoppade ändå, dock stillastående typ men jag hängde inte med redigt. så jag tappade balansen och landade på marken utan häst.. :)
så jag fick smaka på grus idag, andra gången på henne!
men hoppade lite efter och det gick helt okej. hoppas det går bra i morn oxå bara (;

nu sitter jag här helt dööööd, tror snart jag ska gå och lägga mig. sjukt trött och det blir upp rätt tidigt i morn, suuuck.
ajja, vi hörs i morn.
love hannis

SHORTSVÄDER IDAG? JAJEMEN..typ

fint väder idag? vindstilla, varmt, soligt? ja men nästan iaf.. jag blir så trött på att inte våren kommer snart! ;(
och min morron började inte bra. skulle plocka fram mina tävlingskläder till i morn, men jag hittade inte mina vita ridbyxor. dom är helt försvunna! har letad igenom hela huset två gånger..suck. men ska låna annas imorn  sen får vi åka och köpa nya!
sen när jag skulle sätta igång datorn så fanns det inget internet.. inte på marthas dator heller. startade om allt och så flera gånger men det ville inte. sen när pappa kom hem hade han dragit ut en sladd igår när han skulle ladda filmkameran, och den sladden råkade vara till internet..ahhh men nu är det fixat iaf :)

ska snart upp till dollis, drar upp henne till ridhuset idag så jag kan rida igenom henne ordentligt utan regn! :)
sen ska hon bada fötter och svans. hihi
hörs senare.
puss hannis

SEN LÖRDAGKVÄLL .... INGE BRAAAA

sitter på mitt rum nu, helt ensam med min spotify lista (som förövrigt är bäst), gästerna har precis stuckit och jag är så sjuuuukt trött.
sitter och flummar runt på msn med anna, (tönnnnE). det går inte bra för jag bara yrar och tramsar.
sjukt bra musik fixar vi iaf, jappjapp. jag kanske borde slänga mig i sängen ist för att skriva konstiga saker här. eller iaf totalt onödiga saker, men ibland får man vara onödig. iaf onödig på bloggen. det minskar ju bara antalet läsare. för de har jag ju sååå gott om. och då blir det spännande. eller iaf roande för mig att läsa i morn. och för tillfället vill jag vara i halmstad, rum nr 8 och krama beckkkkis! hihihi.

imorn ska jag sova läääänge sen till dolli, hon ska bada!
puss hannis

FIX OCH STÄDNING..

blaöaö, nu ska jag snart ta tag i detta stället. skitrummet kallar jag det. behöver verkligen städa här, speciellt om det kommer folk ikväll oxå..
sen tänkte jag hinna med en lång skön dusch och lite sånt innan de kommer ikväll.
förresten, jag körde till ljhed innan idag. det gick hyfsat, nu börjar jag kunna starta bilen utan att 'hoppa' fram.. haha! pappa har nog snart fått sån wipelash-skada eller vad det heter :p

någon som vet en bra hemsida där man kan beställa hem lite swarowski stenar till min hjälm? :)
har kollat runt lite, men inte hittat något bra. eller ni kanske vet en affär? tell me!

nu åker dammsugaren fram...
kyss hannis

GOMORRON!

gomorron vänner!
sov länge idag, vaknade lite över elva. skönt!
och jag måste berätta lite kort om min skumma dröm :o
fanny hade köpt en kattunge, med sin mamma. sen skulle de gamla ägarna helt plötsligt ha tillbaka den, så dom letade upp var jag bodde och hade samlat ihop ca 15 pers som stod och bankade på min dörr i en halvtimme, jag var skit rädd. haha, sen ringde dom mig på kvällen.. sen vaknade jag ;b
undrar var denna drömmer kom ifrån! :p

ska snar gå och städa på mitt rum, blööö jag orkar inte!
kommer hit lite släkt och så ikväll, ska fira mammis :)
men innan det ska jag ut och köra en runda!

vill ni ha en bra låt? underbar!
Kate Voegele – Manhattan From The Sky 

puss hannis

SNART DAX ATT HOPPA NER I SÄNGEN

sorry för att det förra inlägget blev kort och konstigt. men jag hade jättebrott och hann inte läsa igenom det eller något ;b
har varit i halmstad ikväll, träffade bla. emma, nilla och becka. och massa annat trevligt folk. underbart!
funderar på att sticka upp imorn med, fett nice! haha ;)
och mitt pekfinger är jättekonstigt, kan knappt röra det för det gör jätte ont :o känns som det är knäckt.. haha.
jaja, nu ska jag fortsätta njuta av min spotify lista sen nanna.
puss hannis

SNABBT HEM OCH VÄNDA..

kom hem från dolli för 20min sen, snabbt in i duschen och göra vid mig och snart ska jag köra till äholm. sen till halmstad! :) hoppas inte att becka och nilla läser detta..;b
dolli fick en liten skritt runda idag, hon var piggelin men väldigt snäll fast hon gick själv. hihih min prinsessa!
hinner inte skriva så mycket mer, skirver kanske senare ikväll annars hörs vi morn!
puss hannis

GLAAAAD

vaknade rätt tidigt idag och när jag sen kollade ut genom fönstret blev jag glad - skinande sol!
härligt! hoppas det håller sig så hela dagen, hade varit riktigt härligt sen när jag ska till dolli :)
kanske ska till galoppbanan med henne idag, träna lite kondis. det behövs, hon har stor mage haha.
annars ska hon stå, hon har gått hela veckan och behöver samla lite energi till måndag. och det ska bli riktigt kul att 'komma ut' på tävling igen. nästan ett år sen jag var ute sist, även om det inte är mer än en klubbtävling nu :)

ikväll ska jag träffa några av mina saknade vänner! har inte träffat dom sen i vintras?! tyvärr säger jag inte mer eftersom dom inte vet om det och jag ska överraska dom.. så dom inte läser här och listar ut det lixom..haha ;)
nu ska jag städa till mina och fridas små fiskar, flingan och kakan. tror knappt dom se något så skitit vattnet är.. ouups..

puss hannis

ONE TREE HILL

okej, nu har jag sett alla avsnitt, 6 boxar har jag kämpat mig igenom.
ni som inte ha sett det, se det! åhhh så sjukt bra.
och som ni märkt har jag blivit lite beroenda av det och vet inte vart jag ska ta vägen nu.. jag har maskara i hela huvet och tårar överallt..;b
nu ska se om jag kan spåra upp avsnitt från säsong 7.. hoppas jag lyckas!
för jag måste ha mer!

love hannis

MITT GODIS :(

åhhh det knackade nyss på vår dörr.
men jag var så snäll och öppnade inte. men jag såg sen att det var 5 påskkärringar.
men jag vill ha mitt godis själv! inte ge bort det till små barn..
är ni snälla och ger dom något eller är ni lika elaka som jag?

fula är dom oxå..

puss hannis

SHOPPNING DAX IDAG!

har precis kommit hem från stan och väla. var inom hööks oxå en liten runda.
var även på polisen och fixade pass till mig och min syster. vi ska ju snart bege oss till grekland! hihh längtar, ca 2 månader kvar bara.
det var inte så mycket folk på väla, jag trodde det skulle vara fullt med folk men ickesånicke ;)
men jag blav glatt överraskad, träffade Sofia där! jätte längesen man såg henne så det var skoj :)
ikväll ska jag vara duktigt och göra mat, tror det blir köttfärspaj.
och min mammi fyller år idag, GRATTIS! och såklart har jag och min syster glömt köpa present.. inte bra inte bra. får fixa det i morn, haha!

fick med mig lite saker hem från väla idag, blev inte att jag hittade några kläder direkt men jag är nöjd ändå! :)
tygskor - tommy hilfiger
vitt linne
skinjacka
örhängen
BH
2 trosor
& racesafe säkerhetsväst! ..äntligen




det gick inte att fota västen så det blev något bra, men de flesta vet ju ändå hur de ser ut. tog denna från google iaf.

puss hannis


RSS 2.0