holiday

hoppsan sa! här var det dålig uppdatering mäker jag. äh skit samma. jag har haft fullt upp hela dagen.
gick tidigare från skolan idag, tog halv ett bussen in till stan för jag skulle hinna allt innan vi åker. fixade lite grejer i stan och köpte även bla. en jeans jacka! najs. tyvärr har jag inte bild på den. gick ner mot tåget och det var försenat en kvart (!), tåget har typ aldrig varit sent (om man bortser från snökaoser) så jag blev sjukt arg. idag när jag har brått! ;(
jaja, när jag var hemma i lilla klippisch gick jag direkt och solade sen hem snabbt äta och byta om sen mopedade jag ner till dolly. red ut själv med henne idag, fy tusan vad taggad hon var! haha. hon tramsade hur mycket som helst och villeinte skritta ;( men hon fick klättra i backar och springa fort på fältet så hon blev rätt glad ändå :)
sen pussade jag farväl till henne och mopedade hem igen.
har fixat en massa här hemma nu, snart packat klart, naglarna är fixade och nu ska jag snabbt föna mitt hår så det blir torrt sen soooova!
ska upp halv sex i mornbitti sen drar vi till kreta! NAJS.
förmodligen blir det inte så mycket bloggning där nere så vi hörs om ca en vecka!


puss hannis


det snurrar i min skalle

dålig bloggning nu på ett tag, allt för att ni ska vänja er. typ. kommer ju inte bli någon bloggning på en hel vecka för på fredag lämnar jag kalla, regniga och blåsiga sverige! flyget landar på kreta, ska bli väldigt skönt att komma bort från allt och bara ligga och steka. (även om jag nästan hellre hade befunnit i hlm på siesta för tillfället..).
har beställt en supersnygg klänning idag. (har visat er den tidigare, kom in i min storlek först nu, leopardmönstrad) hoppas på att den hinner komma till skolavslutningen annars får den användas vid något annat tillfälle! ;) hittade även lite armband och sånt skit som hängde med beställningen. (:

nu ska jag slänga ner mig i sängen och sooooova! sjukt trött är jag..

bilder på hotellet, ska bli så gött att få lite värme! (förhoppningsvis lite färg med.. heheh)


gnatt vänner!
puss hannis


lundakarnevalen

nu tänker jag kasta upp lite bilder från lund, snodde dom från moa på facebook. :)






come back

ojojoj vad dött det är här då. min dator har vilat i två dagar nästan, det behövde den nog. och jag har haft fullt upp med things. ska jag dra igenom vad jag hittat på sen sist? - jäää jag gör det. ni läser ju trotts allt här helt frivilligt ;)
i fredags hade vi först np matte A som gick sådär, helt okaj iaf. sen hem snabbt som tusan iväg ner till dolly och fixa där. hon fick stå idag :)  sen kom jag hem gjorde vid mig och for till ängelhålan och träffade najs people hela kvällen. underbart.

igår blev det först väla. köpte endel till grekland, bikini och sånt. kan fixa bilder sen :)
efter det drog jag och solade sen till dolly. hon var sjukt sur, blää. sen hem snabbt, åt grillat (<3) och gjorde vid mig. sen hoppade jag på tåget mot hlm och senare mot Lund! sjukt najs där. jag och nilla hittade förövrigt upp till lägenheten där sofia och hennes kompisar befann sig. och efter en närmare titt i badkaret så fann vi även moa, emmy och anna! stack ner till området vid halv tio typ och sen tog vi sista tåget hem och jag somnade på nillas golv. mysigt.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg på släktkalas. tjohooo!

pussis hanna.

all over now

har inget vettigt att blogga om idag. känner mig helt tom. hehhe.
dolly tömkördes idag så jag fick motion där, gå/jogga i en timme. najs!
kom hem och käkade, grillat första gången i år! åhhhå vad gott. sen fick jag fnatt, bytade om och begav mig ut på en springrunda! var ute i 30 min. stolt för jag pallade hela bjersgårdsbacken utan att tappa tempot! ;)
och nu känns det sjukt gott.

ska gå och lägga min nu. vila mina stackars ben och ladda upp inför nationella matte A i morn, sista delen!
bild på min syster och mig - du är grym, syster!



puss hannis

sitter på tåget hem nu och har jag preci...

sitter på tåget hem nu och har jag precis tyckt ner årets första piggelin - då är det sommar! :d hör av mig mer i kväll, har brått upp till dolly när jag kommer hem (; puss hannis!


sommarkläder

åhh jag har tittat på lite nya sommarkläder och hittade dehär tre små söta klänningarna.
dom ska trilla in i min gaderob snart, jajemen!

visst är de fina? muuums!


       puss hannis


a good feeling

sitter här och lyssnar på min härliga spotifylista samtidigt som jag fixar en liiiten present. det är en viss lite tjej som fyller år på fredag!
jag är förövrigt helt slut i benen. jag var ute och sprang nu ikväll, sprang till reningsverket och hem - 2.5 km? ja, något sånt iaf. jag är faktiskt redigt nöjd för har ju inte sprungit eller rört mig på typ ett år ;) och dom som känner mig vet att jag oftast inte springer frivilligt.. heheh! men nu ska jag få fart på det med! ;)

har inte mycket mer att skriva nu, hör av mig senare (:


puss hannis!


superstar? princess

jag är helt slut. helt död. pratar med fani på msn, det är naaaajs! (<3) jag ska nog snart besöka min säng, tror jag. den lockar väldigt iaf..
dolli fick följa med när vi upptäckte nya vägar i skogen. haha. vi hamnade i maglaröd?! fråga mig inte var det ligger, men det tog 1 h att rida dit, sen hem igen. (konstigt att jag är död? - nä) dolly var oxå död. eller, hon var sjukt pigg, hon och komet taggade upp sig så in i bomben! men hon var helt plaskvåt.. haha, lilla hjärtat.

idag har det verkligen varit varmt. riktigt härligt väder!! åhhhå vad jag gillar det. (dessutom åker jag till grekland nästa vecka) jag roffade åt mig min systers kamera innan idag och fotade lite. fint motiv. blommor. heheh, det är vår iaf!

slänger in några här och nu! ;)


  


nu ska jag hoppa ner i sängen.
pusssss! /hannis


I adore you

mojskojs! (som emma säger..)
nu sitter jag här igen, håller på att sömna.. är verkligen helt slut. tur vi slutar kl 10 i morn, hehehe. najs.
idag skulle dolli få stå eftersom hon har gått rätt mycket i helgen. så jag skulle passa på att sedera henne (ge lugnande) och rycka manen. tyvärr räckte det inte med sedalin så hon fick stå med bremsen oxå! :o haha, den dumma ponnyn har liiiiite för lätta bakben asså.. haha!
vi fick av en hel del, även om det knappt syns.. och nu står hon med massa små flätor så manen lägger sig ner och hon liknar en vanlig ponny snart :)
kan ju hoppas hon kan få vanliga knoppar sen och slippa köttbullarna! :)

jag och min syster har precis beställt massa bilder, kort på en massa underbara personer. säger dock inte vem bilderna är till!

och nu ska jag krypa ner i sängen och få bort min skallebank. inte najs.

puss hannis!


wohooo

ey! jag har varit duktigt. jag har vunnit bildtävlingen som louice hade på sin hemsida. hon fotar många fina bilder, bla på tävlingar men även träningar och hemma hos dig (tror jag..)! besök besök besök!! :)
första priset som jag kammade hem var en förstoring, 20x30cm på mig och Dollan! riktigt kul :) <3

www.pankz.se




puss hannis


when I grow older i will be stronger

hittade ett par snygga brills på min syster rum.
tufft? - oooohja!

(jag badar i pappas kofta. jeppjepp. )


HEHEHEHEHEHE POSS en trött hannis

long time ago

idag har det varit en redig slappe dag. när jag hade käkat och sånt så kilade jag direkt ner och solade några minuter. nu börjar det bli lite skillnad! ;) sen hem och duscha och sånt sen körde vi, JAG vill åhus och skulle plocka hem min syster. det gick riktigt bra att köra, eller nästan iaf. jag körde bara på en refug (eller vad det heter..), höll på att krocka en gång bara (glömde kolla om det var fritt när jag skulle göra en omkörning på motorvägen..) och fick bara motorstopp en gång när jag skulle starta i rödljus med en bil upp i häcken..det var läskigt! haha, men det tar sig. snart är jag grym!
jaja.
har varit i åhus två gånger denna helgen nu. lämnat och hämtade martha. det känns så sjuuukt konstigt att hon är där med MIN frida och MIN nilla?! jag vill oxå vara där på konfaförträff. känna den pinsamma tystnaden och pirret i magen. åhhhh. saknar det så mycket! sjukt att det redan har gått 2 år sen vi var där och tyckte alla var konstiga.
men nu är det marthas tur att uppleva allt det häftiga och jag tänker bara vara avundsjuk! hon kommer få en otrolig sommar! :)

och lyssna på denna låten. åhhhå vad bra den är! jag blir lite smått kramsjuk när jag hör den.
Kate Voegele – Wish You Were

jag slänger in lite bilder från vårt konfa. bara för jag har fått lite abstinens efter det nu när jag varit i åhus. alla är så smååå. poss



puss hannis


the golden days

har verkligen inte haft lust att blogga de senaste dagarna. har därför inte gjort det, risken har ju isf varit att det hade blivit helknasiga inlägg.
igår startade jag och dolly vår första lokala tävling, 80cm klassen och hon var såååå fin! hela rundan kändes klockren förutom hinder sju. efter sexan, i svängen till sjuan så tappade jag henne lite på ytter så vi kom helknasigt på sjuan - ändå hoppar min pingla och vi gick felfritt.
om jag lyckas fixa skjuts, så blir det perstort nästa lördag och isf tar vi nog 90cm.
 
har jobbat hela dagen idag, blir jobb och ska försöka sola i morn oxå! najs.
nu lyssnar jag på världens bästa musik. jag har de bästa spotifylistorna i världen. åhhh. <3
jaja. jag slänger in lite bilder fån tävlingen igår - tack louice för du fotade!
om någon mer fick ett kort på oss så får ni gärna skicka!


min prinsessa!



puss hannis


do, do, do, do what you wanna do

idag har jag, vi, mitt tuffa gäng, (som är så bäääääst)  bara varit irriterade på skolan. faktiskt lite på djursjukan oxå. ofta att halva klassen får vara lediga på tisdagarna och bara ha EN engelska lektion i veckan när alla andra har TVÅ?! aaaarrrh. det är orättvist! vi tänker inte heller komma från och med nästa vecka. nu ska vi bannemej demostrera!
(visserligen tittade vi bara på film idag, gött.)

slutade tolv och var i klippan lite över två. jag och frida har länge funderat på att ta den gula bussen, mot äholm, (vi har ju inga stadsbussar i klippan..SUG. hehehhe) hem. den går två min efter vi kommer in med tåget och stannar precis utanför våra hus. kanon ju! dock är det typ bara 500m från stationen och hem. heheh. de som satt på bussen tyckte vi var dumma i huvudet. hoppade på på första hållplatsen och av på den andra. tur klippans kommun betalar våra resor. haha! ;)

ikväll hopptränade jag med dollan. det gick kanon sålänge jag red och inte tänker på allt annat. hehe. och jag ska nog kolla om jag har ansträngnings astma, fick knappt luft idag efter bara 20 min.. SÅ dålig kondis har jag faktiskt inte. vi är nog rätt taggade inför torsdag ändå. ska ju starta vår första lokala LD. tuffa vi är. dock bara en clear round men det ska bli kul! :)

nu ska jag kasta ner mig i sängen och sova. ska upp halv sex i morn, jippie! har np matte A, kuuul ju ;(
slutar tolv sen. naaajs. sen ska jag upp på åsen och springa en runda innan jag ska skritta och fica dollan inför tävlingen. kanon. känner mig redigt duktigt!

hörs i morn.
poss hannis


hey you! fill my heart, with love

hahahah måste bara berätta en sak från skolan idag. vi satt och åt lunch så började vi diskutera en ryttare, (nämner inga namn, men det är en kille!)
så säger de såhär..
frida: sara, tycker du han är snygg?!
sara: nja, asså han är ju ganska speciell. den är ju ganska grov.

hahahhhah, det roliga var att frida snackade om ryttaren och sara om hästen! och innan sara fattade det han det bli väldigt roligt. haha.

skrittade ut en lång runda med dolly idag, ändå bort till floyd. la lite blommor där sen gick vi hem igen. så mysigt att bara ta en lugn runda ibland. det gillar jag :)

och nu har jag precis dött på fb, hehehehe. vissa personer bara förvånar mig mer och mer.
och hif vann idag med, naaaaajs. serieledare, och det kommer vi fortsätta vara!


nu ska jag krypa ner i sängen.
POSS hannis

he eat my heart

anna har stuckit nu. har haft en mysig kväll i bubbelbadet :)
nu känner jag mig dock som en kokt kräfta. hehehe.
övningskörandet gick över förväntan! det gick kanon faktiskt, iaf om man frågar mig. pappa tycker jag sneddar för mycket i vänstersvängarna.. (?) jag håller inte redigt med om det faktiskt. jag menar, om man ser att det är fritt - då borde det inte spela någon roll om man sneddar eller inte? jaja. får väl fixa det nån gång, iaf om jag vill bli godkänd..
i morn börjar vi sent och det gillar vi. slutar tidigt gör vi oxå. najs. sen ska dolly skrittas en lååång runda. måste ju vara fräch inför träningen på tisdag. jeppjepp.

nu ska jag vara tyst. känner att det bara blir ett konstigt inlägg annars. konstigare vad det redan blev iaf. ehehe.

oj, en prick på min haka. heheheh

hörs i morn.
PÖSS hannis


amazing

har precis gjort vid mig, åhhh vad jag tycker om mitt hår nu! :)))
gillar färgen skarpt! *hihih*
har inget speciellt inplanerat idag, blir lite plugg och övningsköra. sen ikväll kanske jag får badbesök :)
trevligt!
synd bara att vädret inte kan vara lite bättre.. så tråkigt att behöva vara inne hela tiden ;(
nu ska jag ner och käka lite!

PÖSS mina vänner!

börjar bli rädd

dolly fick komma upp på åsen idag, det tyckte hon var kul! :) speciellt när hon låg först, haha :)
MEN, i 2 sek fick hon in en gångart som hon inte borde ha..! hon töltade?!?!!? jag lovar, det var tölt! hahahahh, fy vad jag blev paff! dock sakta jag av henne direkt och sen kom den inte tillbaka som tur va ;)
nog för att hon är lite speciell, men detta trodde jag faktiskt inte. haha!
har jag sagt vad hon är korsning med? på hennes mammas sida? arab, russ och isläning.. :p
hoppas vi slipper tölten framöver så hon inte övar massa på det i hagen nu. haha!




love hannis

in my head

idag har jag varit flitig! känner mig riktigt duktigt. yesyes.
vaknade lite över tio och då kilade jag direkt ner och solade. härligt för nu började det synas! kommer bli kanon till vi åker till grekland, inte lång tid kvar nuuu, lycklig hanna! (dock missar jag S!ESTA.. arrrhhh!) iallfall. när jag kom hem käkade jag frukost sen pluggade jag i nästan en timme (!). städade till mina fiskar och sen hela mitt rum. bra jobbat hanna!! ska snart ner till dolly, käka först bara. tänker nog rida ut en sväng, hoppas det inte regna!

och ikväll tänker jag slänga mig i badet, längesen och det är så skönt.
jeje, hörs senare!

puss hannis


dagens dag

att jag har sovit för lite de senaste dagarna märktes idag.. haha fy vad jag har varit flummig och tramsig idag! pinsamt.. men kul hade vi.
iofs har alla varit väldigt tramsiga idag, på knutan hade vi typ alla blickar på oss..(konstigt) haha! amanda och sandra är förgoa.
efter vi hade dumpat amanda, sandra och sara på sitt tåg så tog jag och frida vårt till äholm. philip åkte oxå med oss. när vi väl kom fram till ängelhålan kom vi på att vi inte hittade till salong ego så phille fick följa oss. haha, tack! jag skulle ju färga håret ;)
tog låång tid, men jag blev rätt nöjd faktiskt! trodde det skulle bli mer orange men så blev det inte ;D blev lite randigt där uppe men det jämnar ut sig snart, sen bleks det lite mer i solen i grekland (3 veckor kvar!!)

gilla eller ogilla? jag tror jag klickar på gilla faktiskt!
        
puss hannis


BOLLERUP - YSTAD

yeah. nu är jag trött. inatt har jag inte sovit mycket. och det lilla jag har sovit har varit obekvämt. hemskt. sov på en tunn madrass bara, typ 3cm tjock. haha aj.
som jag nämnde i förgår så åkte jag och emma ner till corre efter skolan igår. hon bor ju på internat på bonneskolan ;) sjukt mysigt hade hon det, så hemtrevligt hihi :)

jag och emma åkte från hbg halv tre och var inte framme hos corre försen kvart över fem. segt! på vägen dit såg vi typ 50 stridsvagnar på vägen (?!), vi åkte igenom toarp (hahahahah, vilket namn?!), sprang inom pressbyrån i malmö och köpte frukost till idag (4 kanelbullar..) och emma lärde mig matte B (jag fattade nästan)!
när vi kom fram till bollerup, fyrkorset, så möttes vi av en liten cornelia med en stoooor härlig kram. åhhå vad jag har saknat dig!! efter vi hade dumpat all vår packning (min ILLgröna stora rullväska bland annat..) på corres rum, hus Äpplet rum 12 (om ni vill hälsa på..), så gick vi och käkade. blev hamburgare och feta som vi är så krängde vi två var! gotttt.
efter massa snack och sånt så tog vi med oss mina supermuffins och lite saft och picknickade ute i gräset. dock försvann solen och det blev kallt så vi vandrade in igen. 3 muffins var, tjohej vad detta är braaa!

hittade sanna mittemot corres rum, ett tag sen man såg henne :)
sen gick vi bort till ässet (tror jag det hette..?), till corres tuffa kompisar, och hade lite filmtajm. vet inte vad filmen hette men bra var den! kom i säng alldeles för sent, speciellt om man skulle upp lite över sex för att ta bussen hem kl sju! haha.. men det gick! dock med en sjukt stel kropp efter nattens säng..

kom tillbaka till hbg lagom i tid till att börja skolan, engelskaaaa! ;(
och när vi satt på knutan i väntan på våra bussar roade vi oss med att räkna conversskor.. på 20 min såg vi 54 st (tror jag de var om jag inte minns helt fel?) som hade convers! sjukt många som har det, tur man är en i mängden ;) haha!

slutsattsen i detta inlägg om trippen är att det har varit galet braaa! vi kommer snart ner igen corris, var så säker! ;)
slänger in lite bilder från igår. vi är lite smått konstiga men det gör det hela lite mer spännande, stå ut!


(diggar emmas min..)

snygga som få


slänger in resten av bilderna i morn.
nu ska jag hoppa ner i sängen och sova redigt skööönt! ska tyvärr upp 05.30 i morn..
(i morn bytar mitt hår fäääärg!! spännande..)

puss hannis!


hollidayyyy

nu har jag snart packat klart, det blir en av de största väskorna. braaa jobbat hanna! ska vara borta en natt.. suck. jag packar alltid förmycket. men denna gången kommer jag säkert behöva allt! blir jobbigt att konka på allt i morn bara.. tur jag är stark.
imorn drar jag och emma på ystad-tripp ju! ska bo hos corre på bollerup, sjukt najs!
får inte glömma allt som ska med, westlife plancher, muffins, ect.
(undrar bara var jag la plancherna? suuuuuck hanna!)
jajaaa, nu borde jag gå och lägga mig om jag ska orka upp i morn.

hörs på torsdag kväll när jag är hemma igen!
puss på mina fina bloggläsisar!
/hannis


I can't keep my eyes off of you

aaaaaaj, har sjukt ont i nacken :o
vet inte vad jag gjort.. sovit konstigt? ja något är det iaf. men jag överlever väl.
segade istallet idag, skönt ibland måste jag säga. även om det kändes som jag bara virrade runt utan att få något gjort.. haha.
tänkte hoppa dollan lite idag, men det blev inte som tänkt. (kom ut i världens spöregn, fast det slutade sen) Dolly var jätte sur och bjöd inte alls på hinderna, kom fel på alla och allt kändes skit. hon ville bara stanna och kicka och skutta (typiska dolly-hopp..) och det har hon inte hållt på med på väldigt länge så försod att inte allt var som det skulle.
tog av sadlen och skrittade ut en liten bit (första gången, och det gick jättebra, cool lugn är den ponnyn! dessutom rund o go att sitta på..), förmodligen har hon massa träningsverk sen dressyrträningen igår + att hon fick nya dojjor i morse så hon är kanske lite öm.  får hoppas det är bättre på torsdag annars får vi se om det är något annat.

fick två härliga bilder på oss. tycker om hoppbilden, fint ljus och sånt. även om det inte är så högt är den värd att läggas upp ! :)


puss hannis

du är perfekt som du är

dagen började inte bra. haha.
sjukt mycket folk på tåget så jag och frida fick stå upp! ;(
när vi kom till åstorp hittade vi två platser som vi klämde ner oss på. en skum man satt bredvid mig, mittemot frida. han kunde knappt svenska och skulla prata med oss tyckte han (jag hatar sånt).. både jag och frida började skratta och kunde i sluta (ovanligt lixom..) jobbigt!!
jaja. intresse-grus i skon. (som mackuuus säger)
skolan idag var jobbig. dock gick vi bara mellan 8.30-11.00 men vi hade nationellaprov i eng hela tiden! jag hatar engelska. suger verkligen på det. och provet idag gick ju som det brukar göra, tjuvkolla lite på sara och sen på frida.. äh, hoppas jag blir godkänd iaf! har gått bättre på de andra delproven så jag är inte så orolig :)

efter skolan åkte vi ner i stan och jag belönade mig med ett par nya byxor. naaajs! (jag var trotts allt duktig som kunde sitta still i nästan tre timmar!)

nu sitter jag här som vanligt, kom hem vid ett. har käkat och kollar datorn, lite bloggar och sånt. ska snart bege mig till stallet. Dolly ska få skutta lite idag, förmodligen kommer det lite bilder ikväll!

puss hannis!


I spend my time just thinking about you

sovmorron till 11.15 idag, najs!
hade uffe ist för gunnar på klassrådet idag, där fick vi en uppgift (samhälle) som vi skulle lämna in senast onsdag kl 12, isf fick vi sluta klockan 12 på onsdag. och nu tänker ni säkert att det var en svår och jobbig uppgift vi fick (eftersom vi fick 2dagar på oss..)? nää, den var inte så jobbig faktikst...haha. skulle dra streck och para ihop politiker på bilder och deras namn. svårt ju?! haha. han tror vi går i trean!
sen hade vi bara matte.

fick skjuts hem så var hemma lite över två. najs!
cyklade direkt och solade (hoppas verkligen inte macke läser detta, då ligger jag risigt till! ) blev lite skillnad iaf :)

sen blev det dressyrträning för Amanda med min ponny, gick helt okey! tränade mycket volter men även endel skänkelvikningar, hon fattade inte de så bra (har för mig att hon aldrig har gjort det tidigare :)

nu ska jag fortsätta försöka sälja min gamla säkerhetsväst, redan tre intresserade och den kom ut igår. najs!intresserad? kolla blocket isf!

en crazy bild på mig. härligt i vårsolen. yeah.

love hannis


fettis fika, muffin, cupcakes, many names!

har inte gjort så värst mycket idag, var och solade och sen har jag gjort muffins (gjorde det ist för att plugga, plugga är ju tråkigt..)!
jag och emma ska ju ha mys hos corre på onsdag så idag har jag fixat lite till det ;)
och fick idén av louice att kleta på lite glasyr på toppen, najjjs!
dock har jag inte smakat någon ännu.. de är kanske jätte äckliga?!
jaja. isf blir det ankmat.
i morn ska jag fortsätta lägga på min bränna (ska vinna över macke och frida i år!!!) sen blir det dressyr träning med dollan. vi satsar på dressyrtävling i början av juni!

bilderna blev sjukt härliga tycker jag, sugna?


love hannis


OVISADE BILDER

har lite ovisade bilder på mig och dolly.
de är från påskahoppningen och galoppbanan :)
bilderna från hoppningen är väldigt dåliga, blir inte bra i ridhuset tyvärr.
men jag slänger upp dom ändå, ni som läser min blogg men inte är hästintresserade får helt enkelt blunda nu :)
alla bilder är tagna av Lii!



hon hoppar med god marginal iaf! haha :)



kolla så söt hon är, aw lilla hjärtat.


ni överlevde bomben? - braaaa

puss hannis

Vi tittar upp ner, överallt

härligt att jag är så flitig på att blogga. eller vad säger ni? jääjä. vi får göra det bästa av situationen och överleva helt enkelt. men jag kan ju göra en kort sammanfattning sen sist ni hörde något från mig ;)
dolli stog igår, blev lång borstning och gräsätning ist. då blev hon lycklig!
valborg och det blev väldigt lyckat! sov hos emmaklämma sen.
var hemma vid ett idag och då blev det stallet direkt. och idag hade vi verkligen vädret på vår sida! när vi gick ut och skulle rida så slutade det regna och så småningom kom även solen. najs. red upp på åsen, till klövahallar. så sjuuukt mysigt. träden har börjat slå ut och en matta av vitsippor. jag gillar det. härligt. vår.

i morn ska jag baka cupcakes (hoppas inte corre läser detta, det är till henne jag gör det!) sen drar vi på onsdag, åhhhhå vad bra det ska bli!

slänger in lite bilder från idag. dock tagna med mobilen, men de duger ;)


RSS 2.0