zzzzzzzzzzzzzzz

januari har varit en bra månad. 1.5 timme kvar av den bara. glömde säga det innan. februari kommer oxå bli bra.
nu ska jag sussa. gonatt. sleep tight. guten natten. puss

siste januari

dagarna går .. snart är det vår. fint rim? heheh. jo men det är sant. jag längtar, jag längtar till massor av grejer nu. vill ni ha en så kallad lista? ;) februari/mars har mycket skoj att erbjuda! mmmm.
idag har jag tagit ett stort kliv mot körkortet. jag har skrivit in mig på körskolan! wooo kul detta ska bli! när jag har det i handen i alla fall. att plugga på fritiden verkar inte så kul. buuuhu. fast jag antar att det måste göras, tyvärr. jag är ju trots allt inget underbarn och kan allt redan. tyvärr. tyvärr.

på onsdag ska vi kolla på svenska hopplandslagets träningar!
på torsdag är det övernattning i skolan, busig. hehe
på lördag 18 års fest hos anna.
om 3 veckor är det sportlov, vilket innebär praktik på DV här i klippan för mig ;)
runt den 22/2 kommer Dolly hem, då ska hon få sååå många pussar! den lilla stjärnan <3
den 27:de tar jag och min vän frida bussen till götet. det ser ut att bli en hel dag på scandinavium.. ;) final!

jaaa och sen är det snart sälen mit meine freundin Fani! (är detta rätt stavat sabina? ;) )
massor helt enkelt!

nu börjar 112 på liv och död på min TV, bäst jag skyndar mig så jag inte missar!
kössahhhr och en mysig bade bild.


summer 2011

nu är jag redo (snart) för 2011's sommar :D
har precis klickat hem en super söt bikini så nu kan det bli badväder tycker jag ;)
hoppas den kommer snart *spännande* hihi.

time to bed now, men först ett avsnitt oth!
gonattttttttttttt :)


halv tradig bild från hemsidan men det funkar ju ;)

söndageftermiddag

najs och chill eftermiddag är det här hos mig. märks att det är söndag, ligger i soffan och glor one tree hill så fort jag inte sitter i sängen med datorn. skööönt. jag älskar att göra ingenting.
var ju på väla och ikea i förmiddags, gick bort några hekto? gram? hope soooo
nu har jag paus i mina oth avsnitt. ska snart starta ett nytt. först tycker jag ni ska få höra en låt av min underbara lista på spotify.

låten är grym. fantastik. en av mina gamla favvisar som har gjort den. demo-låten till deras kommande skiva. ni kan dessutom se dom på siesta i år, coooolt. gissa vilket band? höhöö ;)


http://www.youtube.com/watch?v=ZRLCaIdnQWk&feature=related 
the ark - breaking up with god.

tyvärr kunde jag inte lägga upp klippet här på bloggen av någon konstig anledning :( men det är lika ojobbigt att klicka på y-tube länken ju ;)


besviken på hm...

åhhh. hade hoppats på en massa fina kläder med mig hem från väla idag, har dreglat över internet sidan nu ett bra tag och tänkte det var dax att plocka hem dom idag. ALLA fina kläder fanns bara i storlek 38+! :( blir så irriterad.. och bikinisen som jag tänkte beställa hem är redan slut! inte klokt, det är bara januari :o
jaja. jag får hålla tummarna att det kommer in igen, i Min storlek! jag ska ha det! :(

nu gör jag ingenting, ska kanske glo lite på oth.. hehehe  ;)
pappa är och kollar på bil. vi har inte plats till fler! :O

ni hör mer av mig senare, hihi puss! :)

o vilken grann pingla


Rhodos

woala!
nu har pappa bokat resa till oss + alexandra.
15/5 bär det av till Rhodos! ska vara borta en vecka och kommer hem en vecka innan skolavslutningen, najs huu? satsar på att vara niggahhh i en fin klänning på skolavslutningsdagen ju! ;)
märks det är jag/vi (+ alla andra svenskar..?) gillar grekenlandet? har tappat bort räkningen på hur många gånger vi varit där men det är nog uppe i 6-7 gånger + 2 i år då ju ;)

slänger in en bild på hotellet, Sea Melody.
njuuuut ;)


γειά σου (god dag)

tjäää
tänkte bara berätta att jag hade en askalas bra kväll igår.
hela kreta gänget var här, minus anna och emmy!  mat med inslag från grekland och sen choklad fondue! mmmmmm vi var tjocka sen kan jag meddela..
ni får lite bilder att glo på ;)





varför inte åka madrass i trappan? wooooooho

det gick fort...

PANG BOOM! rakt in i väggen, det gick inte att svänga..

nu orkar jag inte ladda upp fler, ni får se resten en annan gång :)

dax för one tree hill nu, hann ju inte se det igår?! :O katastrof!

kysshaaar


en potatis i mitt öra

hoppsan hejsan.
jag tror jag är på väg mot en sjukdom. känns som jag har en potatis i mitt öra (lock för er som inte fattade) och har ont i min hals :(
sitter här i min säng med ansiktsmask, hår-in-pckning, disney musik och ska snart kolla på Solsidan det är grymt de programmet! haha. diggar de.

i helgen har det varit sovis hos moa. trångt men galet mysigt med några av favvisarna, emmy och emma ;)
på tisdag har vi studiedag <3 gööööööööött
och jag borde komma på vad jag ska prata om i morn på engelskan och sen skriva klart mitt personliga brev så jag kan söka lite sommarjobb. gaah vad tradigt. jaja, måste ju göras i alla fall.

nu har det nog torkat i huet så jag måste tvätta bort det. pussaaaahr


ahhhhhh

när man går och lägger sig är huset helt tomt på människor, förutom jag och lotta då ju. vaknar idag av att någon springer i trappan och bankar som tusan på min dörr. HJÄLP vad rädd jag blev!! som tur visade sig bara vara martha som hade kommit hem och tyckte vi skulle gå upp.. dumma unge.
nu blir det frulledulllllllle! kysshhhar

lottenpott!

nu sitter jag här i mitt nystädade, godluktande, fina rum och väntar på min väninna (vännina?). lotta kommer med tåget kl 16 så jag får väl snart bege mig dit.. hon hittar ju inte upp själv ;)
hade matte och naturk. idag, vilket betydde en genomgång och en film. najs. slappt. slutade elva och var hemma ett. nu tänker ni säkert, fyyyyy vad lång tid det tar för henne att komma hem?! hur orkar hon? Det är faktiskt inte speciellt jobbigt eftersom vi slutar så tidigt. vi är aldrig hemma speciellt sent ju. Säkert hemma mycket tidigare än många av er ;)

min pappa åkte till Thailand i morse, utan oss :( det är såååå inte okej! jag vill oxå sola och bada, äta god mat och bli neger :(

nu ska jag få tyst på min mage. han ska få några mackor. och lite jos.
hadehaj!


njut av denna vackra sommarbild, jag och cornelia!


the heart brings you back

godagens! allt ok med er? gött! med mig med tycker jag. har piggnat till nu igen, lagom till läggdax? undrar varför det alltid är så..
slutade tolv idag och då stack jag ner till stan, käkade med mamma och hennes avdelning. det var kul :)
sen hamnade jag helt plötsligt på väla med min pappis, köpte vinterskor och lite annat småskit bara.
var hemma runt fyra och då deckade jag i soffan tillsammans med martha framför one tree hill. hihi :)

frida frågade nyss om jag skulle med till väla i morn.. ja men visst.. hehe.. har inga pengar men det får jag väl lösa! " pappa.. du kommer ihåg den gången jag städade huset..? " haha nä skojar bara, så ful är jag inte.
jag tjänar mina egna! ;)

nu ska jag ha en dejt, hörs en annan gång! pusssss

ämu to hän


okej, det syns sjuuuuukt dåligt så jag kopierar texten till er. jag fick en liten dikt av emmy innan idag, den fisen är ju helt underbar!!
hon beskrev allt helt perfekt. och jag längtar redan till stureplans-veckan, whitroom, då vi äntligen får befinna oss där vi passar in som bäst! ;) hehe..

"Hanna min vän du är så fin, särskilt när du ler med munnen din! Till våren ska vi till Siesta, där kommer vi hela natten att festa! Sen till sommaren ska vi till Kreta, och där kan vi äta oss riktigt feta! Sen när löven faller, ska vi till Stockholm och gör kravaller! vi ska där med Kissie festa, och massa nya saker testa! Detta år kommer att bli super skoj, vi kanske till och med hittar våran dream boy! 2010 är nu ett mina blott, men det va verkligen ingen nitlott! Jag fick lära känna dig min Hanna, det finns ingen som är i närheten av den samma! Det är många resor som är planerade, så vi måste få våra kroppar sanerade! Världen va' redo för här kommer vi, och snygga och coola ska vi bli! / emmy ♥ "

gnatt mina coola vänner! :)


tjäää

tjäbba!
idag har jag varit dålig på att uppdatera. ingen. fast iofs blir det bäst inlägg när jag har något att skriva och inte bara skriver för att jag ska skriva. typ som nu, dåligt. jaja. idag har jag bara sovit och käkat känns det som. gick upp typ halv ett och sen har jag vandrat runt i min pyamas hela dagen. såååå himla skönt det har varit. att bara kunna gå och lägga sig nu utan att behöva byta om är underbart!
hämtar även två oth boxar hos fani så nu ska det glos på film. sen nannar jag gott.
i morn ska jag ta mig till familjen johansson, inte hem utan till min farbro. känns som jag pendlar där i mellan ganska mycket, hehe.

sov gott trogna läsare <3


frech jos

mmmmmm efter ett sent tåg, sliriga gator med skeeeta mycket snö och konstiga spår på så kom jag tillslut hem. tur ingen var ute och såg mig, cyklen gick som en banan hela vägen. hemskt läskigt. usch. fy.
tog mig en skalad morrot och lite fresh juice (som kom direkt från tetrapaketen..) till kvällsmat. nyttigt, huu? nu är jag dock hungrig igen. äsch, jag får väl lägga mig så glömmer jag det. bantning? NEJ! jag kan äta i morn. då ska jag äta mycket :)

nu har jag 10 min på mig att skicka iväg detta inlägget, så har ni fått uppdatering idag med! skynda skynda. ja, jag snackar ju ändå bara skit ikväll. känner att det lätt blir så om man är lite för trött :)

ska gå och knarka några piller nu och sen sängen!
pussahhhr hörs i morn!

dax för en låt?

en mysig låt med såååå mycket kännslor i! passar perfekt denna måndags kväll tycker jag :)
hörde den första gången förra veckan på Livskraft  det var den som inledde de två kvällarna som jag var där, tror den gjorde det hela veckan faktiskt :)
otroligt bra, kommer verkligen i bra tankar :)

 

nu är det sängen som gäller, jag har fortfarande inte lyckats dra mig dit ännu, dåligt!

 


fetto

shiiiit nu har jag gjort som min faster å farbro hade gjort för någon dag sen.. krängt en hel toffifee ask helt själv!
hehe det gick fort.. och faktiskt gott hela tiden! efter allt jul-godis är slut så börjar mitt "nyårs löfte" det är inte helt seriöst men typ, det är okej att jag inte följer det ibland lixom. Det som typ alla andra också har, inte äta godis (med undantag för chips<3) kan bli spännande.. ;)

nu ska jag snart nanna, har jobbat hela dagen så jag är mer eller mindre helt död i typ alla muskler. Klen jag är då. Gonatt kompisar <3


åhhhh

fy vad jag vill ha sommar nu! sitter och kollar på en massa ny inkomna bikinisar och fina sommarklänningar, vill verkligen vara lite brunare nu och 25grader! tycker sommaren kan kommar typ nu :) fast iofs.. då missar vi ju allt vad våren har att bjuda på ;)..
Göteborg HS med Frida
Sälen med Fani
Sophia blir 18
Cornelia blir 18
Show i skolan
Många härligt kvällar med pepp inför kreta!
Siesta!
... och en massa annat skoj som inte finns inbokat ännu!
så ja.. jag tror snart vi har sommaren här, så mycket skoj som kommer i vår så lär det gå fort! ;)
på måndag när skolan börjar går jag bara 13 veckor i + 5 veckors praktik sen är det sommarlov! kommer gå galet fort, härligt ;)

nu ska jag sova, upp och jobba imorn. hihih
gonatt puss

lite bilder från nyår!



slänger upp lite fler bilder vid ett annat tillfälle :)
Det är Moa som varit duktig och knäppt de här bilderna ;)

2011

                                   


woooo 2011, här kommer jag!!

shit vad jag ska njuta detta året, bara njuuuuta. hähäh, som alla skriver ' detta ska bli det bästa året någonsin', men det är ju svårt när man redan haft så många bra år. men jo, helt klart ska det ju bli bra men det är ju ganska svårt att själv påverka helt och hållet ;) jag kan i alla fall säga att det började BRA! Bea hade ordnat en suuuuuper duper bra fest! sjukt kul! det var håll igång från tidig kväll till sen natt. TACK till alla fantastiska människor som var med och gjorde kvällen så bra! ska se om jag får tag på några bilder, finns det några som går att visa egentligen?! ja, jag ska se. pyss!


RSS 2.0