galning!

katten är galen! hon har nog sitt kvälls-rus nu, springer som bara den och leker med sin mus. sött!
tror även hon har hittat sin sov plats nu, platsen i soffan som jag och Martha redan slåss om.. bra jobbat Maja! hihi.
hon är en redig rackarbajsare, har börjat hoppa upp i fönsterkarmarna och vält ner pappas tuktuk. kommer kanske mer bus när hon varit här ett tag? dåligt i så fall! :)

i morn ska jag med hela skolan till Flyinge på bruksprov. Det ska bli väldigt kul att se hoppningen, en massa fina bäbis hästar! :) Kommer hem lite senare då men det är det värt!

I am looking, I’m not loosing what I found

har varit på min tredje teori kurs ikväll! skönt att hälften är gjorda nu, ganska drygt! har inget kul sällskap där heller :(

i eftermiddags kom mamma hit med Maja. hon åker till thailand i morn och är borta i nästan 3 veckor så då fick jag och Martha bli katt-passare (JA vi lyckades övertala pappa?!?!!? hihihh ) Jag har aldrig träffat henne men Martha har, bra de. Hon verkar finna sig väldigt bra här, springer runt och ska lukta på allt och se vad man kan klättra på. Så sött! Hon är lite blyg men snäll :) Hon hade tur som blev räddad av ett katthem, det lilla livet hittades i en kartong i skogen! Dumma människor!! Skulle tro hon är runt 5 månader :)

Maja

RSS 2.0