GNATT!

nu börjar det bli dax för sängen för min del. kanske kollar ett avsnitt av oth först sen måste jag nanna!
ska upp tidigt imorn, ska vara i stallet halv åtta (!). Dolly ska på återbesök kl. 9 så måste köra vid 8. känner redan hur jobbigt det kommer vara att gå upp.. blöö.
men ni måste hålla tummarna för att min lilla pärla blir friskförklarad i morn!!
slänger in en bild på mitt lilla hjärta. :)
godnatt hanna.

RENOVERA

okej, nu letar jag efter någon som kan det här med alla dessa koder på blogg.se. vill göra om här på bloggen så den blir lite mer spännande, flytta olika saker osv. hör av er om ni känner er manade! :)
sen ska jag försöka fixa en ny header oxå, kan ta ett tag men det ska göras om här! trivs inte alls med hur det är nu.. blööö.

haha, jag som liten. det där med hästar har alltid funnits ;)

DEGIG DAG

idag har jag gjort absolut ingenting. ganska tråkigt faktiskt. men ändå skönt, har bara två avsnitt kvar av box 4, oth! wow, jag älskar det!
och jag är riktigt sugen på att köpa de nya benskydden från JW, de med flaggan och autografen. synd bara att de bara finns i svart storlek full. jag hoppas verkligen man kan få tag i dom i brunt, ponny! :)
nu ska jag bänka mig framför ponnyakuten, nice!
love hanna

LÖRDAG

idag har jag inte bloggat något, dåligt av mig. vaknade hos amanda vid halv tolv (!). vi la oss inte försen vid 5, haha. filmen igår, valentin days, eller hur det stavas var riktigt dålig! haha, den är inte värd att se på bio iaf. efter det sprang vi runt i halv hbg kändes det som och sen ett tag på knutan, tufft va? ;)
och vi hittade en redig snygging på knutan, som även följde med på tåget sen. mums! (behöver inte nämna att smarta som vi är, så frågade vi aldrig om deras nummer...åhhh jag hatar oss nu!) men han var trevlig!
sen i eftermiddag var jag med ute hos iiiiiiiiffing :)
var hemma från landskrona vid 8. nu kollar jag one tree hill och är riktigt törstig, sjukt sugen på iskallt vatten!
och jag längtar till måndag och tisdag. allt kommer bli så kul då!
åhhh, hahaha jag skrattar bara jag tänker på det! *hemlis*
nu ska jag nanna lite så jag inte är trötter i morn!
love hanna

JAG ÄR TUFF I LA.

nu sitter jag i ett mega stort rum med typ 10 meter till taket. wonderful.
jag är alltså i landskrona hos amanda, har varit i stan och kolla bio. den sög, blööö.
nu sitter vi och tramsar med videosamtal med rasmus, haha vi är störda.
tjiiiinge! (för amanda ska bli kines..)
love hanna

DÅLIG UPDATE

usch.. jag känner att jag börjar bli dålig på att uppdatera, inte bra, inte bra.
fixade allt i stallet och sen borstade och pussade jag bara på dollis, hon fick stå idag :)
sen följde jag med lii och komet till ridhuset, fick även rida min gamla älsklings poni ett litet tag. åhhh vad jag är glad att han är finare nu än han någonsin varit! så bra att han kom till henne och inte någon helmysko typ. nu vet man ju hur han har det! :)
nu ska jag göra vid mig, sen äta pizza sen tar jag tåget till hbg. blir bio med amanda ikväll, sen nanna jag hos henne inatt. läskigt i stora farliga landskrona.. men hoppas jag inte blir skjuten! ;)
tjingeling, er hanna.

DOLLIS NU

nu ska jag snart ut till dollis, bara byta om först. sen ikväll blir det antagligen bio med amanda, jag saknar henne!
aja, har inget mer att skriva nu. ni får med senare!
love hanna

SÄNGEN NU

nu ska jag slänga mig i sängen, ska se om jag lyckas sova bort förkylningen.. imorn ska jag ju på bio med min lilla amanda, sista gången jag träffar henne innan hon flyttar :( åhhh, kommer sakna henne jättemycket! <3
blev inget speciellt inhandlat på väla idag, bara underställ till sälen. sen var jag hos macke ett tag och nu bara one tree hill. hanna scott, vad tycker ni? ;) haha
okej, jag är trött. nu ska jag nanna. 
love hanna

SNÖRVLAR SOM ALDRIG FÖRR..

usch, jag hatar att vara förkyld.. :( allt blir hundra gånger jobbigare att göra, trodde jag skulle dööö idag när jag mockade! fyfan vad krafterna försvinner. iaf, gick en liten sväng med dollan idag, men hon går ju knappt och leda. hästkräk :( jag tycker iaf inte det är okej att bara stanna och slå med frambenen och resa sig när man går, rätta mig om jag har fel.. -.-  jaja, hon gjorde det bara 1 gång så det var inte så farligt idag.
efter stallet körde vi inom sibylla och jag fick hamburgare av lii, mums!
nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det väla med martha och mami. ska se om jag hittar det sista till sälen, hihi bara 10 dagar kvar! :D
love hanna

SATIN DOLL(Y)

jag glömde ju berätta om hur dollis var idag.. när jag kom hängde grimman på halsen och ett litet sår på mulen hade hon oxå skaffat sig. suck, nu hade hon försökt roa sig med något, (hon brukar även fylla grubban med halm när hon får tråkigt, haha!) iaf, hon har nog kliat sig eller fastnat i gallret för fönstret så de två skruvarna längst ner hade lossnat från väggen och hon har böjt ut hela typ.. -.-  fast hon var lika glad för det, för nu fick hon flytta in i stora stallet och bli en i stora gänget haha ;)

förresten, igår berättade sara för mig att Dolly hette Satin Doll från början, (Silkes Docka på svenska) men hennes förra ägare döpte om henne och la till ett 'y' , lite synd tycker jag för nu betyder ju inte hennes namn något längre.. menmen, hon är som en liten docka iaf, Satin Dolly (: <3

Lii som fotat! =)

HELT SLUT

var i  stallet lite över ett och kom hem nu vid sex. puuuh, mycket att göra nu när vi får ta hela stallet, men det gick rätt bra. Vi red ut en lite sväng och jag fick ta bliss, usch. haha, hon började med att hoppa och studsa men lugnade ner sig sen, men jag känner mig verkligen liten på storhäst!!! usch, önskar man kunde stanna på ponny hela livet..
och min förkylning gillade nog inte att jag satt på en häst idag, har blivit mycket värre nu i kväll :( ont i öron och hals, blöööö.
i morn ska jag till väla och köpa det sista inför sälen. åhhh vad jag längtar! ska bli så skönt att komma bort från allt, faktiskt, känner att det varit lite mycket nu..
måste bara nämna att Amanda nästan är bäst, hon är bra att snacka med iaf! <3
nu ska jag glo lite oth, och gotta mig i soffan.
love hanna

GOMORRON? GOMIDDA?

tjenamoss!
precis sett klart näst sista skiva av box 3, oth. bara hälften av alla avsnitt kvar!
vaknade lagom tid idag, gick upp lite över tio och käkade sen bara legat i soffan och kollat på luuuucas. han är snygg, mums mums. nu spelas Ke$ha i högtalarna, gott! snart ner och byta om och kasta i mig lite mat sen ner till dollis. Lisa är borta så nu ska vi passa hela stallet, får se hur vi lyckas med detta... haha ;)
och min förkylning är värre än någonsin idag..fy vad jobbigt. kan knappt prata, ganska kul tycker jag faktiskt. haha, jag låter som en död fågelskrämma!
jag bloggar mer när jag kommer hem, vid 5-6 något skulle jag tro :)
peace hanna


TISDAG

har inte orkat blogga innan idag. men nu kände jag mig lite tvungen ;b
innan idag låg jag bara framför oth, sen drog jag ut till stallet vid fyra. fixade allt där sen hem snabbt som attans, duscha och byta om sen träffa jag sara på stationen så tog vi tåget till hbg och jonathan ;)
en askalasbra kväll med rasmus, jonathan, sara och lysette :)  ni får mig att skratta, och jag har saknat er! bussen hem, ner till knutan var väääldigt skum. tror nästan chaffören var full, haha. jaja, nu är jag hemkommen och tänker hoppa ner i sängen! jag är sååååhäääääär trött (:
love hanna

MIN KVÄLL

nu halvligger jag här i soffan med min syster, vi kollar på spårlöst, det är rätt bra tycker jag. spännande att se om dom hittar det dom söker ;) såfort det blir reklam ska jag kila ner och ta en apelsin. gottit och nyttigt!
efter detta ska jag kolla runt lite på folks bloggar sen bänka mig framför oth, åhhh känner mig beroende eller något.. och kär.
love hannis

FÖRSTA LOVDAGEN

som sagt första lovdagen idag.. jag tycker inte helgen räknas, eller gör den det? ;) nej, vi säger att den inte gör det, låter bättre med första lovdagen, då har man ju hela framför sig! heehe
har inte hunnit blogga försen nu, har kollat på one tree hill och varit i stallet hela dagen. dolly fick stå idag, men jag red leonne på fältet. fyyy vad läskigt det är med storhäst. haha! jag känner mig som en liten myra, dessutom sitter jag som en liten fluga i sadeln när dom går, speciellt på ett fält med 50cm snö.. haha.
dessutom fick jag och lii en väldans smart idé. ist för att hämta halm i stora stallet var dag så tog vi ett täcke och rullade upp en hel rundbal på det och asade ut i vårt lilla stall. haha, det gick faktiskt braa!
ni får en bild på mig och rundbalen. och min fiiiina toppaluva!
love hanna

lii som fotat.

11.41..

vaknade tidigt idag.. har spenderat min förmiddag med frukost och oth, kommer fortsätta med oth innan stallet, haha :) sen ikväll vet jag inte vad som händer, har blivit mega förkyld :( varför blir jag alltid sjuk när det är lov? blöööö
får se om dollis ska stå idag, kanske tar ut den store på vifft istället. hoppas det inte är kramsnö, jag vill rida!
slänger in en sötis bild på dollan. det hur ut som hon har ett tält på sig, haha =)
love hanna

lii som fotat.


MYYYYYS och trötter..

nu ligger jag här i min säng med tända ljus och kollar på oth, är faktiskt på tredje säsongen ;) fick låna den av vicki idag, fanis papi är ju sååå seg heeeheh :)
ni får detta inlägget mest för att veta att jag lever, ni har ju bara fått en update idag ;)
hör av er på mobilen, för nu drar jag från datorn!
gnatt om jag inte säger det senare ikväll!
love hanna

GUTEN MORGEN

(stavas det så? ja vi säger det iaf..)
vaknade vid tio idag, har precis kilat ner i köket och ska snart käka lite. blir rostade mackor med marmelad och kaffe! ;) en redig söndagsfrukost känner jag, haha.
vet inte vad som händer idag redigt, hänger kanske med en kort sväng till mormor i eftermiddag annars inget alls planerat. har börjat bli sjuk oxå :( frida har nog smittat mig, ont i örat och halsen...blöööö.
ingen dolly för mig idag iaf, emma tar henne. :)
hörs mer senare, pusssis!

rubrik

kolla vad jag kan? tufft va, helt plötsligt fick jag en vit bakgrund.. ;) haha, jag känner mig tuff!
nu kollar jag på teve, på djurpolisen faktiskt! inget annat bra känner jag. ska snart orkar resa mig och gå ner och hämta lite bilder på dollan som jag tänkte klistra upp här på bloggen. kommer ikväll eller i morn =)

KVÄLLEN

jag var seg och orkade inte blogga efter jag kom hem från stallet. red aldrig leone idag för jag fotade Komet och Lii ist. Komet var liiite galen, haha. jag har aldirg sett han stå på bakbenen så innan!! dolly var oxå galen när jag skulle gå med henne.. hon ställde sig och slog med frambenen x antal gånger och trippade hela vägen hem. haha, dumma poni!
ikväll var jag hos jennan med frida, i deras nya hus. riktigt fint! :)
i morn vet jag inte redigt vad som händer, får se lite vad jag orkar mig på. hihihih.
pusssis

MITT PÅ DAGEN

nu ska jag snart gå ner och byta om till stallet, hoppas det inte blir sämre väder än vad det redan är!! fyyyy
har hittat en bra låt idag, mums! Ke$ha - Your love is my drug lägger in en länk här ner. och nu måste jag kila, hörs mer senare! pusssss

http://www.youtube.com/watch?v=7UDdYTjXiS8


FYYY VAD TRÖTT JAG ÄR

usch, vaknade 09.05 av ett sms -.-  tack! haha, kunde såklart inte somna om och nu sitter jag här vid datorn. är jätte trött fast jag inte kan somna, HEHEHE. ska snart städa till våra fisches som jag glömde igår. dom är nog lite sura på mig haha, inte fått nytt vatten på någon månad.. ett under att dom överlever eftersom dom inte har någon pump! det måste vara stålfiskar vi har hittat, frida ;)
senare idag, antagligen eftermiddag så blir det stallet för min del. kanske lånar Leone och rider ut en sväng med Lii :) annars blir det bara promenad med dollisen. Ska försöka komma ihåg bildern idag oxå, så jag kan få upp en ny header snart. heheheeh.
blir mer bloggelibloggblogg senare men ni kan få en bild som nilla har ritat, saknar mina brudar riktigt mycket! :(

snark

nu ska jag snart hoppa ner i sängen.
min papi ligger och snarkar i soffan bredvid så jag blir lite sugen på att sova. är väldigt trött, gick upp hyfsat tidigt idag :)
ska nog upp i tid i morn med, så jag inte vänder helt på dygnet ;)
gonatti!


SÅ TYPISKT MIG

idag var jag hos lii ett litet tag på eftermiddagen, käkade kakor och fick lite bilder på dollis =)
sen åkte vi upp till hästarna. jag gick med lii när hon red ut en runda. känner mig redigt duktig eftersom jag gick 40 min i djupsnö :p
sen fixa jag dollan och var hemma nu vid kvart i åtta. skulle kladda in hennes ben i idomin, och jag kunder verkligen inte hitta den. trodde någon hade ätit upp den eller något, haha. men den låg i fickan.. känns som jag har fel i mitt huvud. kommer aldrig ihåg vad jag lägger saker :p
nu sitter jag här och kollar på lets dance, inget bra på teve ikväll. förutom solsidan, haha verkligen hanna humor!
fick ju som sagt massa bilder på dolly idag, och såklart glömmer jag mitt usb i stallet så nu har jag inget att pyssla meeeed. tråkigt. men förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta det med mig hem i morn ;)


GOMORRON

gomorron mina vänner.
vaknade för ett litet tag sen och ska snart gå ner och käka och sen duscha. sen idag blir det att städa till min & fridas fiskar, till Lii en sväng och sen ner till Dollan. idag ska hon få promenera tror jag :)
och det är hemskt ni som ska till åre. jag vill inte prata med er! aaarh jag får lite smått panik. men jag måste till malmö eller ystad i veckan, så jag blir lite lugnare. kul :)
pussis/h

HEADER

nu är jag lite trött på denna headern. jag ska fixa nya bilder i morn, och sen fixa en ny. men undrar om någon har lust att göra någon spännande header åt mig? ;) gärna om någon har och kan använda photoshop? (:
jaja, ska först se om jag själv kan knapra ihop något annars säg till bara ;)

DOLLIS <3

kom hem från stallet för typ 1½ timme sen. dollis fick stå idag, kände inte att det var lönt att dra ut henne på promenad i 20 min och riskera att hon halkar och skadar sig ännu mer. broddarna tar ju inte alls mycket nu när det är så mycket snö :( dumma snön!
och hon är så fin, min lilla ponni. ni får två bilder på henne från idag =) tyvärr inga bra för antingen står en viss liten bebis inte still eller så blir det konstigt på ögonen. men vifta på benet kan hon göra när man inte ger henne uppmärksamhet. haha :)

 
synd att hennes öga är konstigt här annars hade de varit en väldigt söt bild på henne! hihih

SNÖ OCH JÄTTEFORT

nu ska jag blogga jäätttetjätttefort för jag ska byta om på fem min sen blir jag hämtad. sticker ut till dollan direkt och jag har en känsla av att hon ska stå idag, ingen lust att gå ut med en skadad häst i detta vädret..
ajja, när jag klev av tåget mötte jag rasmus, läskigt för jag hade precis skickat ett sms till honom. hm, lustigt.
och sen på vägen hem trillade jag!! hoppas verkligen ingen såg mig, haha. satte mig rakt på rumpan, det är ju svinhalt nu med den nya snön på isen. :p

nu ska jag springa i mina stallkläder, tjiiinge!

MÖG

ja, precis. mög säger jag bara!
för det första är det svinkallt ute, kom nyss hem från macke och jag trodde jag skulle frysa rooompan av mig.
sen för det andra har mina volymknappar på mobilen lagt av så den åker in på lagning i morn. då är det tredje gången den är där inne, någon som vet om man får en ny då, som har samma värde som man köpte sin egna för? :)
iaf, fick rota fram min gamla mobil och där alla kontakter har bytat namn med varandra :s skit konstigt! så, ifall ni får ett sms, eller inte får svar vet ni varför. det klabbar!

jaaj, nu ska jag se sista avsnittet av oth, box 2 sen ska jag låna 3:an.
gnatt vänner <3

man måste ha rubrik. skit.

ni får mer uppdatering senare ikväll. för nu ska jag käka lite eller bara irritera martha. det är ett rent nöje! hon blir så arg, haha. sålänge får ni denna bilden. ser ni hur bra jag matchar naglar och armband? ;) pussis

MITTWOCH

har egentligen massor att skriva om idag, men det blir bara litegran nu. vi var bara 11 st idag, vilket gjorde mig och frida väldigt busiga och flummiga. vi ställde fram klockan 15 min, och när helena upptäckte det, lektionen efter, så var hon ganska sur för vi inte erkände. haha.
på bussen hem var jag och frida väääldigt trötta. och det gick tyvärr ut över en kille, 15-16 år, som satt framför oss. frida lekte med sin sko mot honom, haha. ni skulle sett hans min. sen satt vi och försökte gissa ut vad han hette. och vi fick störst reaktion på sebastian, så nu heter han det! ajja. vi hade kul iaf. haha.


FIX OCH TRIX

oj vad jag varit flitig idag. redan tredje blogg-inlägget idag! wow! kommer kanske ett till ikväll innan jag ska nanna. nu ska jag iaf fixa till mina naglar, det var inte så smart att måla dom precis innan stallet. nu är där massa jack i färgen typ :( snygg ju! ajja, blir lila iaf. för er som vill veta.
efter det ska jag kasta mig i sängen och glo oth, bara två avsnitt kvar sen måste jag tjata på fani om box 3! det är såååå spännande.
bild? jaja. det blir denna. helt random typ. jag och mina favoriter från y-town.


HHAHAHAHAHAHHA

hahahahahahhaha, idag uppe hos dolly. tur att ingen såg mig, bara hörde!
skulle flytta dolly från bebisstallet till det stora. hon brukar inte vilja gå snällt bredvid, speciellt inte nu när hon står inne om dagarna så då brukar vi leda henne med kedja. Men de senaste gångerna har hon faktiskt gått snällt och fint så jag tänkte att jag inte behövde kedjan idag. SMART HANNA. tog henne utan kedja och direkt hon kom utanför stallet började hon springa runt mig och bocka och skutta, såklart halkar jag och sätter mig på röven. kändes ju laaaagom kul med en heltosig häst ovanför huvet. heeehe. ajja, hon rymde inte så det slutade bra ändå, förutom min rumpa som är blååå :(

FÄRG

här ligger jag i soffan och kollar på one tree hill, det är bra det! jag är super hungrig och borde käka något.. men jag orkar inte vandra ner. vi slutade typv vid ett idag så jag var hemme tjugo över. skönt! senare idag ska jag ner till dollan, ska nog vandra lite med henne idag. om hennes ben är bra. och jag gissar på att det blir det tickande bomb jag får gå med.. haha.
nu ska jag fortsätta kolla på oth och även sätta lite färg på mina små naglar. lila eller svart? hm... får se vad det blir. kanske varannan? höhö. nej tror inte det.

puss och hörs ikväll!


HEJHEJHEJHEJHEJJEHJEJ

tjenamååååss
har inte hunnit blogga försen nu. lite segt men har haft fullt upp hela dagen. först skolan ju, sen tog jag bussen till familia och gick där en timme. ganska skönt att vara helt själv, faktiskt. hittade iaf lite saker, en kofta, lite armband och lite annat smått =)
efter det blev det direkt hem och ner till dollis. lille bebis har sår på bakbenet nu, ska snacka med vet. imorn och hoppas det inte är något farligt. men hon är söt och det blir jag helt kär i. lilla ponni beeebis, henne tycker jag om!
lite bilder på henne från idag, tyvärr blir de inga bra bilder när man fotar med mobil, inne i stallet och en rörlig ponny..

hihih, kolla dollans mule, såååå söt!


USEL

okej, tyck vad ni vill om mig nu.. men jag suger på det här med blogg. iaf igår och idag. jag ska skärpa mig. det är inte okej att inte blogga på två dagar. nej. nej.
skriver lite kort om dagarna nu bara.
fredag: först skolan, sara fyllde 17. sen stallet lite snabbt. bebis fick stå idag för henne ben var lite varmt idag med :( sen på kvällen drog vi in till stan. blev laserdome med sara frida och amanda! niiiice.

lördag: gick upp vid halv tio och var hos dolly vid halv elva. fixade klart allt i stallet först, sen gick jag ca 10 min med henne. inte varm eller svullen idag, hoppas det kan stanna så nu och bli bra snart! :) på kvällen blev det bio med mackan. kollade 'farsan' och den var sjukt rolig! (hanna humor iaf..)

idag: upp tidigt. hej å hå. det bar iväg mot vallåsen med macke. kul! dock helt slut i benen nu. och det var kallt. men bra uppvärmning inför sälen veckan med fani. (som förövrigt är om 21 dagar = 3 veckor bara!) jag kommer äga ut dig fani. vänta du bara! nu har jag kollat massa på oth och tänker fortsätta med det sen nanna tidigt i kväll så jag sover ut någon gång.

tjiiiiinge mina vänner.


NATTINATT

nu är jag hemkommen från en kväll i stan.  spelade laserdome med sara, frida och amanda. självklart förlorade vi mot ett tjock äckligt fjortis lag :( vi får nog öva lite mer..
sen när vi skulle käka ville jag till max. men dom vägrade för dom påstår att mc donken är bättre (?), dom är störda. MAX ska det va!

nu ska jag gå och sova. är riktigt trött och fryser som in i bomben!
gonatt små barn =)


SÄRA 17ÅR!

G R A T T I S till sara som blir större idag!
började på djursjukan idag. det gick bra. sen kom frida till svenskan kl 11. den lille skolkar'nnn.
snart klar med min svenska uppsatts. känns bra! kanske ett jag går ut med MVG i svenska A, vem vet? det är inte långt kvar nu iaf ;)
sara fick sina paket idag. hon blev lycklig. mest av den långa smala saken, med ögon, som vibrerade.. haha!
igår när jag och frida skulle köpa det. det tog en timme!! hahahaha, fy vad kul det var.
vi har faktiskt inte busat med sara idag. blev bara lite grädd krig på lunchen.. vi fick semlor till efterrätt och det var ju lagom kul att kasta grädden. speciellt när jag blev mest utsatt.. usch!

vet inte om jag hinner blogga mer efter stallet. ska till stan med frida, amanda och sara ikväll. blir lite mat sen laserdome! ;)
ni får lite mer i senare i kväll eller i morn. kanske någon bild oxå.

LOVE /h


HAHA JAG DÖR.

skolan var kul. kopierade fler huvud idag så nu är vårt klassrum fint.
när vi satt på bussen ner till knutan så sprang det en lös hund på vägen. amanda och sandra kastade sig ur bussen och skulle fånga in den (?). vi hoppade av bussen på stattena och på den andra. jag och frida skulle till väla och köpa present till sära. amanda skulle också varit med men hon jagade ju hund.. som de inte fick in och polisen ville inte göra något. bra med en lös och rädd hund springandes på stora vägen?! ajja, stackars ägare och vovve.
väl på väla köpte vi först en present. sen en till. kan ju tyvärr inte berätta det roliga. men jag har inte skrattat och skämts såhär mycket på läääänge! hahahah, jag trodde vi skulle kissa på oss. det tog 45 min (!) att köpa den sista presenten.. haha!

sara, hoppas du får det lyckat i morn. höhööö

GODMORGON

gomorron på er ;)
har precis gjort klart mig, ska snart gå till frida och sen tåget. börjar halv elva idag, skönt! =)
och jag tror jag börjar bli sjuk eller något, sover med skidstrumpor, långkallingar har tröja och ändå fryser jag.. något är inte som det ska på mig. i eftermiddag blir det väla ett liiitet tag med frida och amanda, vi ska hitta något kul till sara. som fyller år i morgon!!

jaja, nu vet ni att jag lever iaf. jag bloggar mer i eftermiddag. måste springa till frida nu så vi inte missar tåget!
puspuspuspuspsuss /h


DÅLIG UPPDATERING

tyvärr har det inte blivit någon bra uppdatering idag. jag beklagar. idag i skolan har jag, frida och amanda planerat lite inför fredag. då fyller SARA år! det ska vi förståss inte missa, ingen kommer missa det. tro mig. vi gillar att busa. mer ska jag inte säga. men jag kan säga att vi har så sjuuuukt kul i skolan. idag när vi försökte komma åt rastdatorn så hittade vi kopieringsmaskinen i stället. det var mycket roligare att kopiera amandas huvud och lite armar och så. haha jag tror vi är störda! vi pyntade iaf klass rummet med dessa bilder - och fler kommer det ;)

åkt till stallet direkt när jag kom hem. dolly är varm och svullen i sitt lilla ben. åhh, det är så synd om henne, lilla bebisen får bara stå inne när alla andra är ute :( och jag hoppas verkligen det blir bättre snart. så tråkigt med skadad pålle :(

kanske bara vi som tycker denna bilden är rolig. men jag garvar! hahaha


TISDAG

precis kommit hem. fick skjuts hem av fridas papi idag. skönt, då kommer man hem en timme tidigare!
skolan idag var väldigt kul. alla fick kolla på fridas svullna hand (?) först. sen lurade vi frida till att äta aluminium folie (extremt liten bit). så blev hon väldigt sur när vi berättade det för henne. så jag tog en bit jag med. mest för att visa att det inte är något farligt. så tänk om vi går förbi en stor magnet - då kommer vi fastna där ju eftersom vi har sånt i oss! ojojojoj. vi kanske dör.
på matten var det bara jag frida och amanda (från vårt gangsta gäng). men det var kul. vi har planerat saras födelsedag rätt bra! ;)
dessutom fick vi våra skol-tröjor idag. en svart hood med namn & brodyr och en rosa piké med brodyr =)
slänger in en bild på det.
nu ska jag till dollan. tjiiiiiinge!


hihihih

hihihihi.
fixade allt i stallet först sen gick jag 20 min med dollan. och idag var hon finis. hon stannade inte och slog med frambenen, inget 'dra iväg' heller. kanske lönar sig att stanna var 10 meter så hon lyssnar.. :p
iaf är hon mega sötis så jag slänger in en bild på henne. dock en bild ni nästan redan har sett. ska försöka fota lite mer någon dag, dock väldigt svårt när det är mörkt när jag kommer dit.
=)

ooojdå

idag gick allt bra förutom matten. vi var trötta hela högen och bara skrattade och flummade runder.
när vi sedan satt på tåget hem. jag och frida alltså. plötsligt tar frida min mobil och ger mig inte den (!). jag fick lite agressiva utbrott och började knipa henne i benet samtidigt som jag sa att hon skulle ge mig den. efter lite varningar och så, så biter (!) jag henne i fingret. ganska hårt för att hon skulle fatta. lixom.
hon blerv ganska sur, men ändå med ett leende på läpparna :)
sen försökte hon gå i från mig när vi gick hem, ganska spännande faktiskt. haha.
men som sagt. ni får akta er för mig om ni inte gör som jag säger!
frida - förlåt. (det kommer från hjärtat denna gången & ring mig om ni sitter på akuten ikväll)

nu ska jag kolla runder på folks bloggar och sen ner och vandra lite med dollan.
tjingeee /h

trött och seg söndag.

nu sitter jag här igen. som jag alltid gör känns det som. idag har jag bara kollat på oth och tagit det lugnt. behövdes då jag har känt mig förkyld och så. har egentligen inget skoj att skriva om idag.
nu sitter jag och äter morötter med dippa och kollat på ponnyakuten! jag tycker faktiskt om det programmet, trotts det går på barnkanalen ;)
nu ska jag mumsa vidare.

pussissss

laholm med frida :)

hade lite sovmorron idag, gick upp halv tio :)
sen vid elva blev jag hämtad av frida, åkte till allanbrallan och fixade honom. sen bar det av till laholm, efter att han stuckit en gång. haha. dom startade 1m & 1.10m. första klassen gick jätte bra, slutade som 11 placerad! andra klassen gick oxå bra, hoppade fiiiint :) tyvärr blev han lite rädd för vattenmattan så det tog stopp där.
men kul att jag följde med, trotts att jag frös både fötter och röv av mig! haha.
kom hem nu vid halv sju och ska snart kila ner till macke. längesen nu faktiskt. konstigt nog.

här är två bilder från framridningen. tog inget där inne. allan är söt :)


.

nu lyssnar jag på 'From Where You Are' med Lifehouse.
fy vad många minnen man får. helt sjukt vad jag kan sakna mycket. känslor. personer. händelser. allt.
ta er en titt på den låten!

glad att jag har Dig.

nu ska jag blogga igen.. det blev aldrig något igår efter jag hade varit i stallet.
men tömkörningen gick inte så bra och kände inte att jag behövde skriva det ;b
idag var vi på djursjukhuset, jobbigt att gå upp tidigt för nu är jag helt dööööd. det är det sämsta med att ha sjukan på fredagar.. att gå upp halv 6, då är man inte så pigg på att göra något på kvällen. tyvärr.

skulle gå med dollan idag i 20 min. hon är ju lagom rolig att handskas med nu när hon står inne på dagarna och bara får skritta, det är hon inte alls glad över -.- hestkräääket slog med frambenen en massa och jag var tvungen att ha kedja på henne för att inte åka till skogen. haha. men sen charmar hon till sig lite godis med sina söta ögon (';

nu ska jag snart käka, sen blir det bara film och chips med min syster ikväll. niiiice. längesen jag åt chips. det var nog sist jag var hos anna. och det var ett tag sen. duktigt gjort av mig om jag får skryta liiite.
i morn ska jag med frida till laholm. hon ska tävla äääällan. ska bli riktigt kul att se!
jag har tyvärr det lite dålligt med bilder. jag får väl fixa lite sånt.

kössss /h

 


1h seeeeent

haha säger jag bara. jag och frida tog tåget till skolan 08.52, men det var försenat till 09.00. det gick ju bra. sen kommer vi till åstorp men inte längre. där sitter vi fast i 1h (!!!) för växlarna hade frusit fast.. efter den timmen kom tågnissarna på att vi kunde backa tåget och ta ett annat spår så vi kom iväg. sagt och gjort. vi kom till knutan 10.37 ist för 09.22! lustigt att norrland klarar av det men inte skåne. jaja. engelska i en halvtimme efter som vi kom så sent. sen JVS och den gick ju bra. haha. amanda är så rolig! hon gick in på tyda.se och sökte upp massa ord, sen klicka på 'läsa upp', och fy vad kul det lät! haha vi kunde lätt roas oss 90 min. slutade en halvtimme tidigare idag. sköööönt att vi hann med bussen. som för övrigt luktade ap-illa. fy tusan vad det stank (bajs).
senare idag blir det ner till dollan. ska nog tömköra henne. hon får bara skritta 20 min. tråkigt.

tjingepling. ni får ett inlägg senare.
pussis /h

koder, siffror och bokstäver..

tänkte försöka mig på att fixa bloggen lite.. så den blir lite roligare. lixom.
är det någon som är hajj på det här med lite tuffare bloggdesigner och kodningar? säg gärna till då ;)
såååå, bloggen kommer  kanske vara lite rörig ikväll om jag ska bygga om den, vi får se.
och förresten, något speciellt ni vill läsa om i min blogg? säg till isf!
love/h

jag blir gaaaaaal3n =D

ooojojoj, djursjukan idag var nice, bara jag frida och sära och vi fick lite undervisning om säkerhet, kolik och andra vanligt sjukdommar, intressting! ;D
sen skulle vi då ta oss hem.. vi antog att tåget är skulle vara försenat typ 10000084983217 minuter eller helt inställt så vi tog bussen. bara en kvart försenat. efter jag har blåst hem som en snögubbe, bytat om och käkat lite snabbt for jag upp till dollan. den lilla sjukisen :( fixade allt och pysslar massa med henne, hon är en pussguuuurka :') 
liis mamma kom och skulle hämta oss halv sju.. vi hittade henne påvägen upp halvt inne i en snödriva..undra vad hon hitta där ;) vi började iaf skotta, efter nästan 1h, eller iaf 45min så gav vi upp. försökte få tag på en bonne som kunde dra ut oss. gick efter ett tag. bilen var fram skottade på bra väg vid halv nio. då kunde vi köra hem.
spännande må jag säga er!

kan ju undra om jag kommer till skolan överhuetaget i morn, frida sa något om att tågen var inställda..jag hoppas! :D
nu är mina skottnings-muskler vältränade kan jag säga er så jag tänkte bädda ner mig på en skön plats ;)
för det är mycket snö så får ni en bild på mig och fridis, från den föööörsta snön!
tjiiiingis, ni får ett inlägg efter skolan i morn, om jag kommer hem! ;)
/h

:)

halvligger  här i soffan, nyduschad och ren, skönt!
duschat av mig sjukan lixom.. känns bra.
blir nog att jag lägger mig rätt tidigt i kväll, är riktigt trött.
dessutom vet jag inte vad jag ska skriva.. har slut på sånt för tillfället :b
får väl blir enn nytt inlägg i morn då jag har lite mer fantasi.

pussssiss /h

tråååkigt

när man är sjuk och är hemma själv och har tråkigt så kan man kolla igenom lite bilder från sommaren och få lite smått panik av saknad.. här är några som speglar min sommar 2009. fy tusan vad jag saknar den!!
de små bilderna är klickbara ;)

                

    


sjuuukis

blev inget inlägg igår för jag är sjuk, orkade inte starta datorn och allt sånt men ni klarade er nog ändå ;)
är bättre idag så det blir nog skolan i morn, längtar!
ska ha teori på djursjukhuset då, skoj.
och dollan var på återbesök idag, och nu får hon bara skrittas :(
nu ska jag bädda ner mig framför teven ett tag, skriver kanske mer senare i kväll.

pussssis

RSS 2.0